Är Felix Herngrens dotter med i Solsidan?

Frågad av: Veronika Söderberg  |  Senaste uppdatering: 6 mars 2022
Betyg: 4.7 av 5 (5 betyg)

Felix Tobias Herngren, född 4 februari 1967 i Oscars församling i Stockholm, är en svensk reklam- och långfilmsregissör, författare, komiker och skådespelare.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Hur många barn har Felix och Clara Herngren?

Felix Herngren blev pappa som ung

De tre yngsta barnen Bill, 15, Iris, 10, och Lisa, 8 har han med sin nuvarande fru manusförfattaren Clara Herngren, 48. Clara har också 21-åriga sonen Nils från en tidigare relation, som Felix Herngren är bonuspappa till.

Se hela svaret på femina.se

Vem har jobbat med Felix Herngren?

Karriär. Felix Herngren driver produktionsbolaget FLX som producerar reklamfilm, långfilm och TV. FLX representerar regissörerna Johan Rheborg, Tova Magnusson, Bill Schumacher, Michael Lindgren, Niclas Carlsson och Måns Herngren.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Vem spelar Felix Herngrens dotter i Solsidan?

Felix och Clara Herngrens dotter Iris Herngren (född 2011) har medverkat i TV-serien Solsidan på TV4 och även filmen med samma namn i rollen som dottern Wilma. Hon har även medverkat i filmen Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Är Wilma i Solsidan Alex riktiga dotter?

Vi får också veta att det är hans riktiga dotter Iris som spelar Wilma i serien.

Se hela svaret på tv4play.se

Solsidan är tillbaka: ”Vi har svårt att hålla oss för skratt under tagningar” - Nyhetsmorgon (TV4)

27 relaterade frågor hittades

Vad heter Anna och Alex barn?

Alex är gift med Anna Svensson, som spelas av Mia Skäringer och tillsammans har de dottern Wilma och sonen Love. Seriens centrala handling är att paret flyttar från Stockholm till Alex barndomshem i villaområdet Solsidan i Saltsjöbaden.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Vem har regisserat Solsidan?

Emma Bucht, Henrik Schyffert och Felix Herngren regisserar ”Solsidan” säsong 7. Erik Hultkvist är huvudförfattare, medan Malin Sohlman-Möller, Pontus Edgren, Niclas Carlsson och Henrik Schyffert har skrivit manus.

Se hela svaret på jarowskij.se

Vem är Lisa i Solsidan?

Redan i trailern för nya säsongen av TV4:s långkörare ses två kända ansikten som tillskott till de sedan tidigare folkkära huvudpersonerna. Artisten Lisa Nilsson har tidigare gästat komediserien ”Cleo” med Suzanne Reuter men gör nu en roll som Annas (Mia Skäringer) motspelare vid en filminspelning.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vilka barn spelar i Solsidan?

Barnen är äldre och har tydligare karaktärer, Alex och Anna skiljer sig på nytt, Mickan och Fredde är rika som troll och Ove Sundberg kommer till djupa insikter om meningen med livet – åtminstone för en stund. Livet på Solsidan innebär en hel del nya utmaningar och funderingar.

Se hela svaret på cinetaste.se

Vem är Måns Herngren gift med?

Herngren var gift för tredje gången 2007–2011 med höjdhopparen Kajsa Bergqvist. Våren 2014 gifte sig Herngren för fjärde gången, denna gång med Katalin Herngren Bachry. Tillsammans med Herngren Bachry har han en son född 2015.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Har Felix Herngren bytt namn?

Felix Herngrens okända namnbyte – det hette han egentligen

– Jag har ju kompisar som har bytt namn i vuxen ålder. Det måst vara knepigt. Carolina berättar då att hennes dotter Adele har velat byta namn hela sitt liv vilket får Carina att droppa den stora bomben: – Ja, Felix Herngren hette ju Tobias.

Se hela svaret på hant.se

Vad har hänt i Solsidan?

Metro Mode 13 October 2021

Även denna säsong kämpar de med problem och utmaningar i livet, om bostad, karriär, relationer och föräldraskap. Alex och Anna, som spelas av Felix Herngren och Mia Skäringer, står inför en skilsmässa som leder till nätdejtning och skvallerpress.

Se hela svaret på metromode.se

Vad heter Ove Sundberg på riktigt?

Ove spelas av Henrik Dorsin och gjorde sin första medverkan i tv-serien Solsidan som sändes i TV4, våren 2010. Ove är gift med Anette Sundberg, som spelas av Malin Cederbladh och tillsammans har de dottern Marielle.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Var utspelar sig Solsidan?

Serien utspelar sig i Saltsjöbaden och i tittarsuccéns sjunde säsong återvänder det folkkära grannskapet med Alex (Felix Herngren), Anna (Mia Skäringer), Fredde (Johan Rheborg), Mickan (Josephine Bornebusch), Ove (Henrik Dorsin) och Anette (Malin Cederbladh) i spetsen.

Se hela svaret på press.tv4.se

Vad heter Viktors flickvän i Solsidan?

Viktor och hans flickvän Lovisa har så högljutt sex hemma att Fredde och Mickan inte kan sova och det går ut över deras eget samliv. Om inte Fredde får Viktor att sluta hotar Mickan med att göra om Freddes mancave "Nirvana" till sovrum.

Se hela svaret på arenan.yle.fi

Vad heter Lena Philipssons syster?

Lena Philipsson undvek att tänka på alla miljontals tittare. I stället framförde hon sitt bidrag för en enda person - storasyster Anna, 39.

Se hela svaret på expressen.se

Var visas Solsidan?

Se Solsidan online här - Streama gratis på TV4 Play.

Se hela svaret på tv4play.se

Finns Solsidan på riktigt?

Solsidan är ett villaområde och en station för Saltsjöbanan i Saltsjöbaden, Nacka kommun. Bebyggelsen uppfördes huvudsakligen under 1930- till 1950-talen. TV-serien Solsidan från 2010 utspelar sig i området.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org
Föregående artikel
Hur mycket är ett glas prosecco?
Nästa artikel
Hur funkar spisfläkt?