Har Mathem kollektivavtal?

Frågad av: Carl-Gustav Arvidsson  |  Senaste uppdatering: 4 mars 2022
Betyg: 4.1 av 5 (51 betyg)

Mathem har kollektivavtal med Handels och lagerpersonalen där har en ingångslön på ungefär 20 kronor mer i timmen än chaufförerna som kör ut varorna.

Se hela svaret på transportarbetaren.se

Hur många jobbar på Mathem?

Vi är idag ca 2400 medarbetare som arbetar med att leverera bekvämlighet till våra kunder, och vi finns i Stockholm, Göteborg och Malmö med omgivande områden.

Se hela svaret på se.linkedin.com

Hur är det att jobba som chaufför på Mathem?

Gillar du att köra bil,vara ensam på jobbet och inte har problem att vara vänlig mot kunder så är det jobbet för dig. Lönen är enligt kollektivavtal och höjdes precis några kronor.

Se hela svaret på se.indeed.com

Hur kommer det sig att du vill arbeta som Produktionsmedarbetare på Mathem?

Att arbeta som produktionsmedarbetare på Mathem är ett självständigt och aktivt arbete, vi är i ständig rörelse och plockar från -23 grader till rumstemperatur. På Mathem plockar vi med ett system som kallas för "Pick by voice" men det, som allt annat, kommer du givetvis få en utbildning i om du börjar hos oss!

Se hela svaret på youtube.com

Vem står bakom Mathem?

Tomas och Karolin Kull startade Mathem i slutet av 2006. Idén föddes ur vardagens stress och brist på fantasi, tillsammans med det ständigt dåliga samvetet över att vilja servera familjen god, varierad och hälsosam mat, i kombination med trytande inspiration och framförhållning.

Se hela svaret på mathem.se

Här är det viktigaste du behöver veta om kollektivavtal – på 1 minut!

31 relaterade frågor hittades

Varför Mathem?

Idén växer till en hel matvaruaffär

Den sista grundstenen i vad som skulle komma att bli MatHem kom Tomas på själv: Hemsidan måste erbjuda ett brett sortiment av varor – mycket bättre än närbutiken runt hörnet. Med dessa idéer som grund började han förverkliga sin dröm i slutet av 2006.

Se hela svaret på mathem.se

Är Mathem Axfood?

Axfood ingår ett strategiskt samarbete med Mathem, och blir ny delägare i bolaget, genom att Axfood avyttrar Mat.se mot betalning i aktier i Mathem, en stark renodlad e-handelsaktör inom hemleveranser.

Se hela svaret på axfood.se

Vad tjänar en chaufför på MatHem?

Efter ett år får chauffören 151,25 kronor i timmen. Dessutom utgår en premiekompensation på minst två kronor i timmen. I platsannonser lovas utesäljare/chaufförer för Körhem en ingångslön på 118,74 kronor i timmen. Enligt uppgift ska lönen gå upp med ungefär 10 kronor efter 3000 timmars tjänstgöring.

Se hela svaret på transportarbetaren.se

Var ligger mathems lager?

Mathem i Sverige AB, av företaget skrivet MatHem i Sverige AB, är ett svenskt e-handelsföretag inom detaljhandeln. Huvudkontoret är baserat i Stockholm. Egna lager finns i Stockholm, Göteborg och Malmö.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Hur mycket tjänar man på att köra budbil?

26 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Se hela svaret på yrkeskollen.se

Är Mathem börsnoterat?

Uppdatering: Staffan Mörndal på Verdane Capital sade i slutet av april 2016 att Mathem ska börsnoteras år 2018. Uppdatering: I januari 2017 gjorde Mathem en nyemission på 160 Mkr. Efter nyemissionen äger det norska investmentbolaget Ferd 6 % och Erik Mitteregger 3 %.

Se hela svaret på nyemissioner.se

Var ligger Mathem i Malmö?

Mathem i Sverige AB Skåne lager har verksamhet på Lagervägen 4, Arlöv.

Se hela svaret på hitta.se

Vad omsätter Mathem?

Den digitala matbutiken Mathem, som har Kinnevik som storägare, ökade omsättningen till 2,3 miljarder kronor 2020. Det kan jämföras med 1,5 miljarder kronor för helåret 2019.

Se hela svaret på affarsvarlden.se

Hur mycket får en chaufför i lön?

29 500 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Se hela svaret på yrkeskollen.se

Vad tjänar en lastbilschaufför på postnord?

Lägstalönen är 22 970. De som tjänar mest har 27 000 kronor i grundlön. För de som arbetar natt tillkommer ob-ersättning. Terminalen har totalt cirka 220 anställda.

Se hela svaret på sekotidningen.se

Hur fungerar Mathem?

Du betalar i kassan med det betalmedel du väljer (kort, faktura, presentkort) under fliken betalningsalternativ. Leveransdagar kan variera beroende på postnummer. Fri leverans gäller privatpersoner. Expeditionsavgift tillkommer vid köp under 700 kr.

Se hela svaret på mathem.se

Vad tycker ni om Mathem?

Bra service och korrekta leveranser

Har blivit stammisar på Mathem eftersom vi är så nöjda med både varor och korrekta leveranser. Någon enstaka leveransförsening, men alltid med SMS info. Chaufförerna är hjältar och bemötandet hos kundtjänst mycket serviceminded.

Se hela svaret på se.trustpilot.com

Har Mathem matkasse?

Vi har hemleverans av färdiga matkassar till alla våra områden.

Se hela svaret på mathem.se

Hur beställer man mat på nätet?

Just nu kan du beställa mat online ifrån följande butiker: Coop, ICA, Mathem, Mat.se, City Gross, Willys & Hemköp. På Matspar.se kan du bygga en matkasse & jämföra totalpriset mellan alla de största nätbutikerna. Klicka här & fyll i ditt postnummer för att börja jämföra matpriser.

Se hela svaret på matspar.se

Vad heter mathems aktie?

Mathem köper Axfood-ägda Mat.se – betalar i aktier

Matleveransbolaget Mathem, som bland annat ägs av Kinnevik, köper den Axfood-ägda konkurrenten Mat.se för 688 miljoner kronor. Betalningen sker i aktier, enligt ett pressmeddelande.

Se hela svaret på di.se

Hur mycket tjänar man på Budbee?

Som bland annat kör för Budbee. Chaufförerna tjänar drygt 140 kronor i rak timlön. Varken ob, övertid eller tjänstepension tillkommer. Budbee finns i fyra länder och sysselsätter sammanlagt 1 000 chaufförer.

Se hela svaret på transportarbetaren.se

Hur är det att jobba som Budbilsförare?

Budbilsförare transporterar allt från kuvert till stora paket, kylvaror och pallgods. En del budföretag arbetar även med tekniska kurirer, som gör datainstallationer. Budbilsföraren kan få sina körningar av en beställningscentral som föraren står i kontakt med via kommunikationsradio eller mobiltelefon.

Se hela svaret på utbildningssidan.se
Föregående artikel
Hur mycket kan banken höja räntan?
Nästa artikel
Kan man gå ner i vikt med alkohol?