Hur lång är Bödastrand?

Frågad av: Pernilla Lundström  |  Senaste uppdatering: 4 februari 2022
Betyg: 4.5 av 5 (6 betyg)

Vår anläggning är belägen längs med en 2 mil lång vit sandstrand och är en komplett by med pool, spa, bastuvärld, restauranger, pub, after beach, bageri, ICA-butik, frisör, spelhall, kiosk, gatukök och pizzeria. På området ligger även Böda Sand GK - en 9 håls fullängdsbana.

Se hela svaret på bodasand.se

Hur lång är Bödastrand?

Böda Sand är Ölands längsta strand och hela 2 mil lång.

Se hela svaret på barnsemester.se

Hur lång är Böda Sands camping?

Boende och underhållning för din semester på Ölands bästa camping. Böda Sand säkrar en idyllisk Ölandssemester som passar de flesta. På Ölands vackraste strand, vår två mil långa och krispigt vita sandstrand, samlas familjer, pensionärer, kärlekspar och vänner.

Se hela svaret på bodasand.se

Vad kostar Säsongsplats på Böda Camping?

LÅNGTIDSBOENDE 2022

Hyr STUGA i Böda HELA SÄSONGEN för 32.000kr! Hyr HUSVAGN Böda Strand -förtält, möbler -allt som behövs … 23.000kr för HELA SÄSONGEN! inklusive SÄSONGSPLATS 9.600KR, färdiguppställda.

Se hela svaret på bodariviera.se

Är strand i Böda?

Böda Sand är kanske mest känt för sin fantastiska strand. Hit vallfärdar människor för att njuta av sol och bad och avkoppling. Sanden är kritvit, mjuk och varm och vi får ofta höra att det är "som utlandet fast hemma". Mycket av livet tillbringas på stranden.

Se hela svaret på bodasand.se

Ta Körkort - Fyra vanliga vändningar

28 relaterade frågor hittades

Har Sandhammaren?

Sandhammaren på Österlen är en av Skånes populäraste stränder. Den har flera gånger röstats fram som Sveriges bästa strand för sin finkorniga sand och vidsträckta strand. Det är ett perfekt ställe för lek och bad varma sommardagar eller en promenad längs dynerna och i tallskogen oavsett årstid.

Se hela svaret på visitskane.com

Hur gammal är Böda camping?

Böda Camping är en TV-serie som sändes mellan 1 november 2010 och 23 oktober 2014.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Hur många bor på Böda Sand?

På nordligaste delen av ön, där det för femtio år sedan bara fanns en öde sandstrand mellan Östersjö och barrskog, har det emellertid vuxit upp en sommarort som tidvis har 7000 boende och 3000 besökare – Böda sand.

Se hela svaret på bizstories.se

Vad omsätter Böda Camping?

Böda Sand Beach Resort AB har 28 anställda och gjorde ett resultat på 5 143 KSEK med omsättning 54 583 KSEK under 2020.

Se hela svaret på bolagsfakta.se

Vad kan man göra på Böda Sand?

Sola, poola, sporta & lek
  • Sol & bad » Kritvit sandstrand & badland.
  • Barn & Bödde » Barnens bästa semester.
  • Sport » Utegym & gruppträning.
  • Cykla på Öland » Ta en härlig sväng med cykeln.
  • Frisör & massage » Skäm bort dig på semestern.
  • Böda Sand GK » 9-håls golfbana i vacker Ölandsnatur.
  • YouthCamp » ...
  • Shopping »

Se hela svaret på bodasand.se

Får man besöka Böda camping?

För att campa på Böda Sand behöver du och ditt sällskap fyllt 23 år. Efter 23.00 råder tystnad på området. Parkeringen för dagsbesökare är stängd från 23.00 och endast du som är incheckat gäst och har ditt band på dig har möjlighet att vistas på området efter 23.00. Skulle tystnad ej respekteras sker en tillsägelse.

Se hela svaret på bodasand.se

Var ska man bo på Böda Sand?

Många av våra återvändare bokar gärna om sin favoritplats år efter år. Böda Sands anläggning är stor vilket innebär att varje område blir unikt i sig och lite därför våra gäster hittar sina favoritplatser. Vissa vill kanske bo nära centrum, någon nära golfbanan eller kanske närmast nergången till havet.

Se hela svaret på bodasand.se

Var ligger paradgatan på Böda?

I 27 år har de pendlat mellan Hässleholm och Öland under campingsäsongen för att bo här på Böda. I första programmet såg man när de anlände och kramade om sina kompisar Monica och Bertil. Tillsammans tänder de tiotals ljus på "Paradgatan" där de bor – Bödas egen 5th Avenue. För Leif är det en självklarhet att åka hit.

Se hela svaret på expressen.se

Vad kostar det att bo på camping med husvagn?

Att ha sin husvagn på en camping kostar ofta mellan 200-500kr per dygn beroende på vilken camping det är, läget på campingområdet, om du ska ha el, vilket period på säsongen det är osv. Du kan också hyra säsongsplats som då blir betydligt billigare per dygn.

Se hela svaret på outdoorlandet.se

Vad kostar en camping natt?

Campingplats inkl dusch

Du tar själv med egen husbil, husvagn eller tält. Kostnad: ca 300 - 500 kr per natt. OBS! Priserna varierar beroende på säsong och ibland har även campingplatsen olika priser på sina platser beroende på läget på campingplatsen (ex havsutsikt).

Se hela svaret på barnsemester.se

Vad kostar det att hyra en villavagn?

Antal bäddar: 2+3

3450 kr.

Se hela svaret på kcsaxnas.se

Får man tälta på Öland?

Du får tälta något enstaka dygn i naturen. Välj att slå upp tältet på tålig mark och inte i använd betesmark, jordbruk eller plantering. Tältplatsen får inte ligga nära boningshus. Att tälta med ett par, tre tält under något enstaka dygn ingår i allemansrätten.

Se hela svaret på alltpaoland.se

Hur länge har Böda Sand funnits?

Familjen har drivit anläggningen i egen regi sedan 1994 och strategin är och förblir att återinvestera all eventuell vinst i företaget. Detta ser vi genom att Böda Sand har utvecklats från att vara en traditionell campingplats till en fullfjädrad semesteranläggning, en destination.

Se hela svaret på bodasand.se

Vem startade Böda Camping?

Anna Barkevall lämnade jobbet på en resebyrå i Stockholm och tog över Böda Sands Camping på Öland. Planen är att skapa ett av Sveriges största semesterparadis.

Se hela svaret på svd.se

Vem pratar i Böda Camping?

Johan Lindquist[redigera | redigera wikitext]

Som berättarröst har Johan bland annat medverkat i flertalet tv-program som exempelvis Böda Camping (TV-serie) och som programpresentatör på bland annat TV4, Kanal 5 och Tv3.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org
Föregående artikel
Hur vanligt är det med artros?
Nästa artikel
När är gäddan som störst?