Hur många gånger måste man Lasra underlivet?

Frågad av: Elisabeth Henriksson  |  Senaste uppdatering: 13 juli 2022
Betyg: 4.2 av 5 (12 betyg)

Vanligtvis krävs det mellan 4 till 8 behandlingar för bästa resultat, men självklart har vi alla olika förutsättningar som påverkar slutresultatet och hur många behandlingar som krävs.

Se hela svaret på shapeby.com

Hur många gånger behöver man Lasra underlivet?

Vill du veta ett exakt pris så bör du boka en kostnadsfri konsultation. Normalt utförs behandlingarna för underliv med cirka 4 månaders mellanrum, detta för att håret växer i olika faser. raka dig (cirka ett dygn) före din behandling. vaxa ej då det måste finnas hår kvar för att du ska uppnå ett bra resultat.

Se hela svaret på citylaser.se

Kan man Lasra sitt underliv?

Det går bra att lasra även insidan av blygdläpparna. Menstruation är inget problem vid behandlingen om du använder tampong eller en menskopp. Hos oss kan du känna dig trygg och säker på att du får en professionell behandling. Vi har utfört hårborttagning med laser intimt på kvinnor under många år.

Se hela svaret på abeautylight.se

Hur länge ska man vänta mellan laser?

Det bör passera 4-8 veckor mellan behandlingarna, eftersom man måste vänta tills de vilande hårsäckarna blir aktiva igen. Intervallet styrs av vilket område som behandlas.

Se hela svaret på nordiskakliniken.se

Hur blir man hårfri?

IPL, intensivt pulserande ljus, är en snabbt växande hårborttagningbehandling som ger det mest långsiktiga resultatet av alla tre metoder. IPL tar skonsamt bort hår längs bikinilinjen, dock ska den aldrig användas på de inre blygdläpparna eller vaginan! Efter en tids behandling kan du bli hårfri i upp till åtta veckor.

Se hela svaret på philips.se

JAG LASRAR R*VEN :)

15 relaterade frågor hittades

Vilka hårtyper hår människan?

Terms in this set (15)
 • Vilka hårtyper har människokroppen? ullhår, långhår, borsthår.
 • Hår påverkas av vinter- och sommarklimat. Hur? ...
 • I vilka kvaliteter delas hår in i? fint, normalt, grovt.
 • Var på hårstrået kontrolleras kvaliteten? I hårbotten.
 • Hur långt kan ett hårstrå bli och hur fort växer det?

Se hela svaret på quizlet.com

Varför hår vi olika mycket hår på kroppen?

Håret skyddar slemhinnor och hud från smuts, så på vissa delar av kroppen är det bra att de finns kvar.

Se hela svaret på apotekhjartat.se

Hur många gånger måste man Lasra hår?

Hur många behandlingar behövs? Generellt behövs 6-8 behandlingar, med ca 1 månads mellanrum mellan behandlingarna. Exakt hur många som behövs är svårt att säga, då det är olika från person till person, hårfärg, område som ska behandlas, samt hur kraftig hårväxt personen har.

Se hela svaret på olsenbeauty.com

Måste man raka sig innan laser?

Behöver man förbereda sig på något sätt inför en behandling? Det är bra att raka eller klippa håret som ska tas bort för bästa resultat, med fördel samma dag eller dagen innan behandlingen.

Se hela svaret på shapeby.com

Kan man sola när man gör laser?

Om huden är mörk, gör man alltid en test före varje behandling påbörjas, på så sätt säkrar man sig att huden klarar behandlingen. Behövs förberedelser? Man bör ej ha solat 3-4 veckor före en behandling.

Se hela svaret på lasermottagningen.se

Hur får man bort allt könshår?

A och O är bra grejer: en supervass rakhyvel och en rakkräm som lirar med din hudtyp. Sen ska du raka medhårs och inte mot hur håren växer. Var dunderförsiktig - små rispor och skärsår vill du undvika. Tänk också på att huden ska vara fuktig och du inte ska trycka hyveln för hårt mot huden.

Se hela svaret på libresse.se

Vad är intima områden?

Med intimområdet menas vaginan, de yttre könsorganen det vill säga blygdläpparna samt huden kring urinröret, vaginan och ändtarmsmynningen. Det är bra att veta de egna problemområdena. Den behandlande läkare eller skötaren kan med hjälp av en spegel visa området till vilket behandlingen ska riktas.

Se hela svaret på hoito-ohjeet.fi

Vad får man inte göra efter laser?

Efter en laserbehandling – viktigt att tänka på

Var försiktig med att sätt igång blodcirkulationen. Med andra ord, undvik träning, bastubad och liknande aktiviteter under de första 24 timmarna efter behandling. Vid hårreducering är det viktigt att inte förstöra hårets växtcykel genom vaxning eller plockning av hår.

Se hela svaret på victusclinic.se

Hur många laserbehandlingar behövs?

I de flesta fall krävs 5-8 behandlingar. Anledningen till detta är att håret i de vilande hårsäckarna saknar pigment och kan därför inte upphettas av laserljuset. Man ska låta det gå 2-3 månader mellan behandlingarna för att träffa stråna i sin växtfas så jämt som möjligt.

Se hela svaret på laserkliniken.nu

Hur länge håller hårborttagning med laser?

Beroende på vilken behandling du gör får du olika resultat. Hårborttagningen är oftast permanent efter 3-4 behandlingar. För övriga behandlingar behålls effekten längre med hjälp av god hudvård och användande av solskydd. De flesta behandlingar kan behöva upprepas vid behov, oftast efter cirka 1 år.

Se hela svaret på hudochhalsa.nu

Kan håret växa tillbaka efter laser?

Lång forskning visar att hår som behandlats med IPL och Powerlite inte växer tillbaka. Däremot kan håranlag som slumrat aktiveras på grund av hormonell påverkan såsom efter klimakteriet. Det rör sig då om helt nya hårstrån. Det som vi lyckas reducera bort är borta för alltid.

Se hela svaret på mazi.se

Är det farligt att Lasra bort hår?

Den vanligaste skadan är brännskador i huden som kan ta lång tid att läka. Brännskador kan ge upphov till både infektioner och ärrbildning. Ju mörkare din hud är, desto större är risken för brännskador. Det beror på att hudens pigment tar upp ljuset och omvandlar det till värme.

Se hela svaret på stralsakerhetsmyndigheten.se

Hur mycket kostar det att ta bort hår med laser?

Priset för en laserbehandling varierar beroende på vilken del av kroppen du önskar behandla. Vi erbjuder hårborttagning både för helkropp och utvalda områden som exempelvis armhåla, rygg och ansikte. Just nu har vi kampanjpris för laser hårborttagning helkropp, det kostar endast 2.500 kr (ordinarie pris 5.900 kr).

Se hela svaret på flawlessbylyx.se

Varför hår en del mycket hår på kroppen och en del lite?

En annan funktion är också att de skyddar könsorganen från smuts och sand, samt att håren har en dämpande effekt vid sex och skyddar de känsliga könsorganen. Även här har håret en funktion i att hålla borta fukt när det är varmt ute.

Se hela svaret på expressen.se

Får män mer hår om män rakar sig?

En missuppfattning är att håret blir grövre eller ökar i antal efter rakning. Hårsäckarna anläggs under fosterstadiet och kan sedan aldrig bli flera. Rakning eller vaxet kan inte påverka hur snabbt återväxten sker. Håret växer ut i samma mängd som innan du tog bort håret.

Se hela svaret på rfsu.se

Hår mycket hår på kroppen?

Ökad hårväxt hos kvinnor brukar kallas för hirsutism och kan uppstå av flera olika orsaker. Manligt könshormon, testosteron, finns i olika mängder hos både män och kvinnor. Hormonet kontrollerar t ex hur mycket hår man har kring armhålor och könsorgan. Vissa perioder i livet för naturligt med sig förändrad hårväxt.

Se hela svaret på doktorn.com

Hur vet man vad man hår för hårtyp?

Typ 1A är fint och silkigt hår, det är rakt även när det är fuktigt och det kan vara svårt att få lockar som varar någon längre stund i det här håret. Typ 1B har mer naturlig volym och kan locka sig lite mer i topparna. Men du har inga naturliga hela lockar. Typ 1C är mest rakt men kan innehålla lite vågor.

Se hela svaret på mabra.com

Hur vet man om man hår tjockt eller tunt hår?

Tjockt, grovt hår

Ett tjockt hår beror på dina gener och består av grova hårstrån som på grund av sin tjocklek kan ha svårt att ta till sig fukt. Det gör att håret lätt blir torrt och sprött. Rekommenderade hårvårdsprodukter innehåller, förutom mycket näring, extra mycket fukt.

Se hela svaret på apoteksgruppen.se

Vad beror det på att man tappar hår?

Här är vanliga orsaker till håravfall:
 • Ärftlig benägenhet. ...
 • Åldrande. ...
 • Hormonförändringar. ...
 • Vissa sjukdomar kan ge håravfall, till exempel alopecia areata, ringorm.
 • Läkemedel. ...
 • Vitamin- och mineralbrist. ...
 • Kraftiga infektioner. ...
 • Stressande livshändelser.

Se hela svaret på doktor.se
Föregående artikel
Var finns Autopay?
Nästa artikel
Hur skapar man nyfikenhet?