Kan man byta mobil under bindningstiden tre?

Frågad av: Roine Olsson  |  Senaste uppdatering: 8 juli 2022
Betyg: 4.4 av 5 (57 betyg)

Du har möjligheten att få ut en ny hårdvara tidigast 3 månader innan den befintliga bindningstiden går ut. Om du har mer än tre månader kvar av abonnemanget kan du köpa ut resterande bindningstid och på så sätt förlänga ditt abonnemang med en ny telefon i förtid.

Se hela svaret på community.tre.se

Kan man byta abonnemang under bindningstid tre?

Under bindningstid Om du har bindningstid kvar på ditt abonnemang kan du förläng till en abonnemangsform med samma eller högre månadskostnad. När du har bytt upp ditt abonnemang går det inte att byta tillbaka till den ursprungliga abonnemangsformen. Kontakta vår kundservice om du vill göra en ändring.

Se hela svaret på tre.se

När kan man byta telefon?

Kolla när du kan uppgradera

När du har haft din mobil 12 månader kan du uppgradera till en ny, utan att det kostar något extra.

Se hela svaret på telenor.se

Har tre bindningstid?

Mobiloperatören Tre har nu lanserat ett nytt abonnemang utan bindningstid och sällar sig således till den växande skara operatörer som gjort likadant. Tre har meddelat att deras enda abonnemang för nya kunder är 3Flexibel.

Se hela svaret på mobil.se

När kan jag förnya mitt abonnemang 3?

Du kan som tidigast förlänga ditt abonnemang 3 månader innan bindningstiden löper ut. Du kan se din bindningstid och när ditt abonnemang går att förlänga på Mitt3. Mitt3 på webben: Abonnemang > Välj ditt abonnemang > där ser du bindningstiden och när det går att förlänga.

Se hela svaret på community.tre.se

Utbildning i digitala betaltjänster 7: Blippa, betala med blipp, för dig med Iphone eller Android.

21 relaterade frågor hittades

Hur långt innan kan man förlänga sitt abonnemang?

Maximal bindningstid

Bindningstiden för ett konsumentavtal får inte vara längre än 24 månader. Ett avtal med 24 månaders bindningstid kan inte förlängas med ytterligare bindningstid. Om avtalet har kortare bindningstid än 24 månader kan det förlängas så länge den maximala bindningstiden inte överskrids.

Se hela svaret på telekomradgivarna.se

När kan man förlänga sitt abonnemang?

Du kan tidigast förlänga ditt abonnemang när det återstår 6 månader av din bindningstid. På Mitt Företag ser du hur lång bindningstid du har. När du förlänger ditt abonnemang behåller du ditt nummer.

Se hela svaret på telenor.se

Vad är 3Flexibel?

Tre lanserar idag 3Flexibel, ett nytt abonnemang med större flexibilitet och frihet. Med 3Flexibel slopas bindningstiden, kunden kan själv bestämma delbetalningstid och får rabatt på telefonen varje månad. Dessutom kan kunden när som helst anpassa surfmängden efter sina behov.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Hur ser jag min bindningstid Tre?

Du kan enkelt se din bindningstid på Mitt3
  1. Logga in på Mitt3.
  2. Välj ditt abonnemang och gå vidare till ”Abonnemangsdetaljer”
  3. I rutan ”Uppgifter” hittar du bindningstid och uppsägningstid.

Se hela svaret på tre.se

Vad har jag för bindningstid?

Vill du lägga till en mobil kan du göra det via en delbetalning på 12, 24 eller 36 månader. Abonnemanget löper på tillsvidare utan bidningstid och med en månads uppsägningstid. Delbetalningen pågår under den period som du valt (12, 24 eller 36 månader).

Se hela svaret på tre.se

Kan man byta telefon under bindningstiden?

Har du inte Change kan du självklart byta mobil ändå, trots att du har bindningstid kvar. Det gör du genom att uppgradera till ett av våra nya abonnemang. Börja med att välja mobil. Därefter markerar du att du vill förändra befintligt mobilabonnemang under rubriken "Välj hur du vill köpa din mobil".

Se hela svaret på telenor.se

Hur länge kan man ha en och samma mobil?

Det här verkar tillverkarna ha tagit fasta på. PC för Allas kartläggning kring hur lång tid en mobil får nya versioner av ett operativsystem visar att många modeller har stöd i omkring två år.

Se hela svaret på pcforalla.idg.se

Kan man byta mobil?

Du får med dig kontakter, bilder, inställningar, appar och historik. Du väljer faktiskt själv vad det är som ska flytta med. Vi förklarar hur du för över kontakter från android till android och hur du byter till en ny iPhone.

Se hela svaret på tre.se

Kan man byta abonnemang under bindningstid Telia?

Du kan byta till dyrare abonnemangsform under bindningstiden, men för att kunna lägga till ytterligare bindningstid och få ny subventionerad telefon gäller att det får vara högst 90 dagar kvar på bindningstiden.

Se hela svaret på telia.se

Kan inte byta abonnemang tre?

Logga in på Mitt3 och välj fliken Abonnemang. Välj sedan Abonnemangsdetaljer och tryck på Flytta nummer till tre. Fyll i det nummer som du önskar flytta och tryck på Flytta nummer.

Se hela svaret på tre.se

Kan man byta abonnemang under bindningstid Comviq?

Har du ingen bindningstid (som vi aldrig om du bara skaffar ett abonnemang) kan du upp- och nedgradera ditt abonnemang när du vill. Har du däremot köpt en mobil på avbetalning, tillsammans med ett abonnemang, kan du inte nedgradera ditt abonnemang under bindningstiden.

Se hela svaret på comviq.se

Hur lång uppsägningstid har 3?

Uppsägningstid. Som privatkund har du en till tre månaders uppsägningstid från den dag du avslutar abonnemanget. Du hittar din uppsägningstid på ditt avtal som finns på Mitt3.

Se hela svaret på tre.se

Hur lång uppsägningstid på 3?

På våra abonnemang är uppsägningstiden på 1 månad. Du kan se detta samt även eventuell bindningstid smidigt direkt på Mitt3.

Se hela svaret på community.tre.se

Hur säger jag upp Mitt3 abonnemang?

Gör så här:
  1. Logga in på Mitt3 och klicka på fliken "Abonnemang"
  2. Välj ditt abonnemang och scrolla ner till "Dina tjänster"
  3. Klicka på "Köp" om du vill lägga till en tjänst eller "Avbeställ" om du vi ta bort en tjänst.

Se hela svaret på tre.se

Varför 36 månaders bindningstid?

Om du tecknar en tjänst med bindningstid innebär det att du förbinder dig att betala för tjänsten under hela bindningstiden, som ofta är 12, 24 eller 36 månader. Om du har bindningstid på ditt bolån betalar du samma ränta under hela perioden och behöver inte oroa dig för eventuella ränteuppgångar.

Se hela svaret på likvidum.se

Varför förlänga abonnemang?

Om det står att det går att förlänga betyder det att du har mindre än 4 månader kvar på ditt nuvarande avtal. Kortfattat skulle månadskostnaden ändras till det nya så fort du har fått hem din nya mobil, resterande bindningstid skulle dock läggas utöver den nya bindningstiden.

Se hela svaret på community.tre.se

När förlänga abonnemang Telia?

Abonnemanget kommer att fortsätta att gälla tillsvidare, oavsett om man köper en ny telefon eller ej. Det är möjligt att köpa en ny telefon på avbetalning när det är mindre än tre månader kvar av avtalad bindningstid. Vad priset blir beror på vilken bindningstid man väljer.

Se hela svaret på telia.se

Kan förlängas tre?

Du kan som tidigast förlänga om ditt abonnemang tre månader innan din bindningstid löper ut med en ny mobil. Det går även att lägga till en mobil på delbetalning i 6, 12, 18 eller 24 månader som kommer på samma faktura för ditt abonnemang. Perfekt ifall man har lite för lång bindningstid kvar men behöver en ny lur!

Se hela svaret på community.tre.se

När kan man förlänga sitt abonnemang Halebop?

För att få lägre månadskostnad eller mer GB behöver du; teckna ett nytt eller förlänga ett abonnemang, med tillhörande ny mobil, och med en bindningstid på 24 månader. När du kommer till varukorgen kommer du att få alternativet att byta in din gamla mobil och följer sedan de tre enkla stegen du ser där.

Se hela svaret på halebop.se

Vad händer när ett abonnemang går ut?

om din bindningstid går ut och du inte har sagt upp abonnemanget fortsätter det att fungera som vanligt. Du betalar fortsatt kostnaden för abonnemanget, om du har betalat för någon hårdvara som varit kopplad till bindningstiden, exempelvis en mobiltelefon, kommer den kostnaden att försvinna.

Se hela svaret på community.tre.se
Föregående artikel
Hur vet man om ett citronträd är dött?
Nästa artikel
När kan man plantera ut Luktärtorna?