När kommer sommarkort 2021?

Frågad av: Kai Pålsson  |  Senaste uppdatering: 20 februari 2022
Betyg: 4.5 av 5 (65 betyg)

Hur mycket kostar kortet och när finns det att köpa? Årets sommarkort kommer att kosta 550 kronor (50 kronor dyrare än förra året). Det är tillgängligt att köpa från och med den 17 maj till och med den 31 juli. Du köper kortet hos ombud eller via Mina Sidor och laddar på produkten på ett grönt resekort.

Se hela svaret på sormlandstrafiken.se

När börjar sommarkortet säljas?

Bra att veta om Sommarkortet

Kortet gäller inte bussar eller på SJs övriga tåg. Kortet säljs mellan 15 juni och 14 augusti 2020. Du kan resa mellan 22 juni och 16 augusti 2020. Du väljer själv vilka dagar kortet ska vara giltigt.

Se hela svaret på sommarkortet.tagibergslagen.se

När kan man köpa Sommarbiljetten?

Sommarbiljett - ett smart sätt att pendla på sommaren

Vi säljer sommarbiljetten under perioden 1 juni - 31 juli. Sista försäljningsdag är 31 juli, vilket innebär att en sommarbiljett kan få giltighet längst till och med den 30 september.

Se hela svaret på kalmarlanstrafik.se

Hur långt kommer man med sommarkortet Halland?

Sommarkortet gäller för alla resor med våra bussar och tåg inom Halland mellan den 15 juni och 15 augusti.

Se hela svaret på hallandstrafiken.se

Hur mycket kostar sommar kort?

Biljetten finns i tre varianter: vuxen 1 860 kr, ungdom 890 kr och pensionär 1 200 kr. Köp den hos våra försäljningsombud, i UL-appen och i våra biljettautomater. Biljetten gäller för obegränsat antal resor på regionbussar, stadsbussar och Upptåget samt SL-pendeln mellan Uppsala, Knivsta och Arlanda*.

Se hela svaret på ul.se

DE söderVISA - Sommarkort 2021 (Cornelis Vreeswijk)

15 relaterade frågor hittades

Hur mycket kostar en enkelbiljett SL?

Enkelbiljetten höjs från 56 till 57 kronor för den kortaste sträckan, och kostar som mest 173 kronor, en höjning med fyra kronor. Priset på ö-kortet, för bofasta på öarna, ligger kvar på 600 kronor.

Se hela svaret på mitti.se

Hur långt kan man åka med Skånetrafikens sommarkort?

Idag börjar Skånetrafiken att sälja sin traditionsenliga sommarbiljett. Den kostar 699 kronor och gäller för fria resor på bussar och tåg i hela Skåne mellan 15 juni och 15 augusti.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Hur långt räcker skånekortet?

Resor över länsgränsen

Självklart kan du fortsätta din resa med Skånetrafiken även utanför Skåne. Res med oss till Blekinge, Halland, Kalmar, Kronoberg samt till Mölndal och Göteborg. Du kan köpa biljett till alla sökbara destinationer utanför Skåne i vår app, biljettautomater, kundcenter, ombud och på regionbussar.

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Hur mycket kostar sommarkort 2021?

Årets sommarkort kommer att kosta 550 kronor (50 kronor dyrare än förra året). Det är tillgängligt att köpa från och med den 17 maj till och med den 31 juli. Du köper kortet hos ombud eller via Mina Sidor och laddar på produkten på ett grönt resekort.

Se hela svaret på sormlandstrafiken.se

Vad kostar 24 timmars biljett Skånetrafiken?

Du reser fritt under 24 timmar till priset av två enkelbiljetter. Biljetten är perfekt för dig som vill åka tur-och retur. Du kan ha biljetten i appen, som pappersbiljett eller på vårt kort.

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Hur mycket kostar sommarkort Skånetrafiken?

Priset ändras inte för biljetten för hela Skåne. Priset för flex 10/30 för liten zon och mellanzon höjs med 10 kronor. Priset ändras inte för biljetten för hela Skåne. Sommarbiljetten får priset 749 kronor nästa sommar.

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Hur många kan åka på Sommarbiljett?

Biljetten gäller för upp till tre personer så länge högst en i sällskapet har fyllt 20 år. Sommarbiljetten kostar 695 kronor.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Kan man åka till Danmark med sommarkort?

Precis, Jojo Sommar gäller endast inom Skåne. Ska du vidare till Köpenhamn kan du köpa tilläggsbiljett för resten av resan och betala den med Jojo Reskassa för bästa pris. ... Om du har period tex mellan Lund-Malmö och vill åka till Köpenhamn så köper du tilläggsbiljett Malmö-Köpenhamn.

Se hela svaret på facebook.com

Vad räknas som ungdom hallandstrafiken?

Med Ungdom avses ungdomar från fyllda sju (7) år till den dag de fyller tjugo (20) år.

Se hela svaret på hallandstrafiken.se

Kan man låna ut sommarkortet hallandstrafiken?

Från den 1 december finns möjligheten att låna ut din 30- och 365 dagarsbiljett som gäller inom Halland. Detta kan du göra i appen och på Mitt konto. Du kan även överlåta (ge bort) din biljett till någon annan. ... Du kan också sedan tidigare flytta din biljett till ett annat kort eller till appen.

Se hela svaret på hallandstrafiken.se

Vad kostar 30 dagars kort Skånetrafiken?

Exempel är för en vuxen till Danmark och utan tillägg för Metro. Malmö-Köpenhamn 1760 kr (30-dagarsbiljett 2345 kr, 24-timmarsbiljett 240 kr). Lund-Köpenhamn 2020 kronor (30-dagarsbiljett 2685 kr, 24-timmarsbiljett 300 kr). Hela Skåne-Köpenhamn 2440 kronor (30-dagarsbiljett 3245 kr, 24-timmarsbiljett 430 kr).

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Hur länge gäller en biljett på Öresundståget?

Biljettgiltighet. En biljett gäller för resa med det färdmedel och vid den tidpunkt som biljetten anger. En Öresundstågsbiljett med avresestation inom zon F + L i Danmark är dock giltig för resa med valfri avgång med Öresundståg på samma sträcka inom 3 timmar innan och 3 timmar efter angiven avgångstid.

Se hela svaret på oresundstag.se

Vad kostar månadskort Skånetrafiken 2021?

Priset är 419 kronor för en liten zon, 639 kronor för en mellanzon och 899 kronor för hela Skåne. Priset per dag för ”10/30” blir 42 kronor för en liten zon, 64 kronor för en mellanzon och 90 kronor för hela Skåne.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Hur långt kan man åka med Skånetrafiken?

Inom zonen reser du hur du vill så länge biljetten gäller. Liten zon är 8 kilometer utom i norra och östra Skåne, där zonen är 18 kilometer. Mellanzon är 35 kilometer. Stor zon är hela Skåne.

Se hela svaret på ebooks.exakta.se

Hur åka med Skånetrafiken?

I vår app, med betalkort i biljettautomat och på bussen, här på hemsidan eller hos våra kundcenter och ombud.
  1. Res med vår app. I vår app köper du enkelt din biljett och du får ta del av alla våra rabatter.
  2. Res utan app. Det går bra att köpa biljett på andra sätt än med appen.
  3. Direkt till köp kort och biljett.

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Har Skånetrafiken pensionärsrabatt?

Med seniorbiljetten reser du gratis med våra bussar inom kommungränsen. Om tåg, närtrafik och anropsstyrd trafik finns i din kommun reser du också gratis med dessa. ... Då registreras din resa och allt är klart. Om du reser med närtrafik eller viss linjetrafik, som körs av taxi, visar du bara upp ditt kort för föraren.

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Hur mycket kostar SL biljett ungdom?

SL-taxan för ett månadskort höjs till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Se hela svaret på sll.se

Vad kostar SL kort för ungdom?

Skolbiljett UL/SL vårtermin 3310 kr

Biljetten gäller även för resa med Waxholmsbolagets båtar under lågsäsong. Biljetten gäller helgfri måndag - fredag mellan klockan 04.30 och 19, under vårterminen från den 3 januari till den 16 juni 2022.

Se hela svaret på mitt.sl.se

Vilka åker gratis på SL?

Barn som är under 6 år reser alltid gratis. Av säkerhetsskäl får de dock aldrig åka ensamma. Barn som är under 7 år får åka gratis tillsammans med en annan person som är över 7 år och har en giltig biljett.

Se hela svaret på sl.se
Föregående artikel
Hur man beter sig i skolan?
Nästa artikel
Hur levde den grekiska kulturen vidare i romarriket?