Om oss

AlltSvarade.se, som namnet antyder, ger svar på miljontals frågor om i stort sett vad som helst. Dessa svar kommer från tiotusentals välrenommerade webbplatser.

Vi är ett team på bara tre personer, men vi håller på att växa. Vi har upptäckt ett problem som har förblivit olöst genom åren. Under dagen kan en fråga dyka upp i ditt huvud. Till exempel: "Är det möjligt att öka en rings storlek?". Vi kan nu av erfarenhet se att behovet av ett snabbt svar på en fråga som denna är en produkt av mänsklig psykologi.

Att söka, å andra sidan, kommer att resultera i att man får upp ett gäng långa artiklar. För att hitta svaret på din fråga måste du först läsa hela inlägget. Många har inte tid att läsa hela sidor eller läser dem inte alls. Vi, å andra sidan, placerar svaren på dessa frågor "i några rader" framför konsumenten direkt. Till exempel är svaret på föregående fråga:

"Ja, ringar kan skalas upp eller ner för att göra dem mindre eller större .... En ring med en tjock axel på 3 mm eller mer kan till exempel förstoras fyra storlekar. Om storleken på en ring som är mindre än 3 mm ökas kan den bli svagare efter att ha ökat storleken. Placeringen av stenarna i ringen är också en faktor när man ändrar storlek på den."

När du söker efter helheten är ovanstående svar helt korrekt, som du kan se.Vi arbetar också för att förbättra konsekvens, relevans och fullständighet i våra svar.

Vi är inte som kända rivaler som Yahoo Answers, Quora och andra liknande webbplatser. Även om vi i allt högre grad kommer att inkludera samhällsengagemang i framtiden är vår viktigaste ambition en önskan att svara på frågor i korta, tydliga stycken. Det bör inte ta mer än 1-3 minuter att läsa vårt typiska svar.

Människor söker efter snabba svar nuförtiden eftersom tiden är knapp. Vi anser att användaren ska kunna välja om hen vill läsa ett mer detaljerat svar eller inte. Som ett resultat kan användaren, förutom att få ett kort relevant svar, klicka på länken bredvid varje svar för att läsa all information om ett visst ämne.

Vänligen dela med dig av dina tankar till oss via vår kontakta oss-sida om du har några förslag för att förbättra denna sida eller om du vill att vi ska lägga till något. Tack så mycket på förhand!