Vad är Kundtjänstrådgivare?

Frågad av: Annica Åkesson  |  Senaste uppdatering: 26 januari 2022
Betyg: 4.3 av 5 (64 betyg)

Kundtjänstmedarbetare kan ha olika titlar, beroende på var och med vad man arbetar. Man kan till exempel kallas för kundkommunikatör, operatör eller kundrådgivare. ... Man kan också arbeta med att ge kundsupport för en eller flera organisationer och med kunder som har kontrakt.

Se hela svaret på framtid.se

Vad gör en Kundtjänsthandläggare?

Dina arbetsuppgifter handlar i huvudsak om att besvara kundens frågor, ge information om tjänster och produkter, ta emot beställningar, sköta reklamationer och ge teknisk support. Det brukar också ingå administration i form av ärendehantering och återkoppling till kollegor och kunder.

Se hela svaret på tng.se

Vad gör en Kundservicechef?

Att vara kundserviceansvarig innebär att du ansvarar för en avdelning med medarbetare som arbetar med service mot företagets kunder. Olika typer av kundservice förekommer inom de flesta företag idag, det kan vara både via telefon och personliga möten.

Se hela svaret på framtid.se

Vad är lönen för en kundtjänstmedarbetare?

Marknadslönen för kundtjänst och support ligger 2021 mellan 26 000 och 34 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen mellan 33 000 och 40 000 kronor.

Se hela svaret på unionen.se

Vad är kundtjänst se?

Kundtjänst är en stödfunktion som ett företag eller organisation erbjuder sina kunder. Det handlar ofta om att ge information, ta emot reklamationer och ge teknisk support. Kundtjänstpersonal kan ibland arbeta i ett callcenter. Ordet kundjänst kan både syfta på stödfunktionen och det stöd (tjänster) som ges.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Kundtjänstmedarbetare Yrkesfilm Arbetsförmedlingen

21 relaterade frågor hittades

Vilken bransch är kundtjänst?

Kundtjänstmedarbetare kan ha olika titlar, beroende på var och med vad man arbetar. Man kan till exempel kallas för kundkommunikatör, operatör eller kundrådgivare. Kundtjänstmedarbete kan ses både som ett yrke och som en metod att arbeta. Arbetet i ett callcenter fungerar exempelvis som en arbetsmetod, t.

Se hela svaret på framtid.se

Vilken bransch tillhör kundtjänst?

Som kundtjänst callcenter är det vanligt att man arbetar inom försäljning inköp marknadsföring. Liknande yrken är till exempel besöksbokare, informatör och reklamationshandläggare.

Se hela svaret på xn--fackfrbund-icb.nu

Hur mycket tjänar en teamledare?

Genomsnittlig lön för a teamledare är 49 148 kr per månad i Sverige.

Se hela svaret på se.indeed.com

Vad räknas in i bruttolön?

När man talar om bruttolön menar man den lön som den anställde får innan den preliminära skatten har dragits av. Lönen efter avdragen skatt kallas nettolön och är det belopp som sätts in på den anställdes konto. Bruttolönen kan skilja rejält mot nettolönen, speciellt i de länder där man betalar högre skatter.

Se hela svaret på lonefakta.se

Varför jobba med kundtjänst?

Det som är så bra med kundservice och support är att du faktiskt dagligen utvecklas och lär dig nya saker om just detta. Vare sig du svarar i telefon eller sitter på chatt så kommer du lära dig nya vägar att göra dig förstådd men också att förstå och att anpassa dig utifrån situation och kundens behov.

Se hela svaret på sprio.se

Vad är skillnaden mellan kundtjänst och kundservice?

Begreppen kundservice och kundtjänst används ofta helt synonymt, även om det finns en svag nyansskillnad. ... Kundservice fokuserar å andra sidan på det mer övergripande perspektivet på vilken service kunden ska erbjudas, det behöver inte nödvändigtvis vara i kontakt med funktionen som svarar på frågorna.

Se hela svaret på kundo.se

Varför är kundservice så viktigt?

En bra kundservice får kunder att känna sig trygga. ... När man betalat dyra pengar och vill att något ska funka blir man lätt irriterad om man inser att kundservicen inte svarar, eller att företaget kanske inte ens har en kundservice-avdelning! Därför är det otroligt viktigt för att få kundernas förtroende.

Se hela svaret på sprio.se

Vad gör en Provförrättare?

Provförrättare administrerar och bland annat ansvarar för säkerhet kring olika sorters prov, exempelvis kring Högskoleprovet, men man kan också vara anställd på Förarprov-kontoret, hos Trafikverket.

Se hela svaret på framtid.se

Vad är lönen för en trafikinspektör?

37 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Se hela svaret på yrkeskollen.se

Vad gör en administrativ?

Förr så var det vanligt att en administratör även kunde kallas för sekreterare, kontorist eller assistent. Att avlasta andra har länge varit en central del i jobbet, och arbetsuppgifterna har bestått av att dokumentera, handlägga ärenden och arkivera. Men även svara i telefon, boka möten och sammanfatta rapporter.

Se hela svaret på tng.se

Vad menas med ack bruttolön?

Ackumulerad bruttolön betyder summan av vad en anställd har tjänat sammanlagt vid en viss tidpunkt under innevarande år.

Se hela svaret på vismaspcs.se

Vad är det för skillnad på brutto och nettolön?

I ett samtalsämne där löner kommer på tal är det i de flesta sammanhang bruttolönen man refererar till. Bruttolön är lönen innan skatten dras, medan nettolön är lönen efter avdrag för skatt.

Se hela svaret på vismaspcs.se

Vad är en hög lön?

Det är stor skillnad på medellöner mellan olika yrken i Sverige. Snittet för högre chefer inom bank, finans och försäkring är särskilt högt. Det skiljer nästan 50 000 kronor till General-, landstings- och kommundirektörer som i snitt tjänar 95 500 kronor, och därmed har den näst högsta medellönen i statistiken.

Se hela svaret på scb.se

Vad har en arbetsledare inom städ för lön?

30 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Se hela svaret på yrkeskollen.se

Har teamledare personalansvar?

Gemensamt är att en teamledare/samordnare agerar som ledare utan direkt personalansvar. En teamledare som är trygg i sin roll är en tillgång både för arbetslaget och för företaget.

Se hela svaret på mgruppen.se

Vilket fackförbund tillhör kundtjänstmedarbetare?

Sveriges största fackförbund Unionen.se fungerar för de allra flesta yrken & inkomstförsäkring ingår i medlemskapet.

Se hela svaret på xn--gmedifacket-x8a.nu

Vilket fackförbund tillhör Fastighets skötare?

Kommunal är facket för dig som är fastighetsskötare i landsting eller kommun, i kommunala bolag, kommunala fastighetsbolag och församlingar.

Se hela svaret på kommunal.se

Hur svarar man i kundtjänst?

7 kundservicetips för att bli "bäst i klassen"
  • Besvara alla kundserviceförfrågningar. ...
  • Använd automatiserade bekräftelsemejl. ...
  • Följ upp för att kontrollera att kunden är nöjd. ...
  • Försök att besvara kundens frågor vid första kontakten. ...
  • Gör det lätt för kunden att kontakta kundservice. ...
  • Fokusera på kvalitet, inte kvantitet.

Se hela svaret på superoffice.se

Vad gör en kundrådgivare?

Ditt uppdrag som kundrådgivare är att utveckla affären med bankens kunder genom att öka tillgängligheten och användningen av, bankens produkter och tjänster. Du visar den unika kunden dess möjligheter med banken vilket får kunden att köpa fler produkter, använda fler tjänster i banken och därmed bli en nöjdare kund.

Se hela svaret på danskebank.se
Föregående artikel
Får man sälja ramslök?
Nästa artikel
Hur bra är Biltemas åkgräsklippare?