Vad kostar det att använda EasyPark?

Frågad av: Adelia Andreasson  |  Senaste uppdatering: 17 juli 2022
Betyg: 4.4 av 5 (39 betyg)

28 kommuner och tre regioner har svarat att de har avtal med EasyPark. Tar ut fast månadsavgift på 59 kr eller 15% av parkeringskostnaden (minst 4,95 kr) för varje påbörjad parkering. Har avtal med 13 kommuner om att inte ta ut serviceavgift. SMS-påminnelse kostar 1 kr, e-postkvitto 3 kronor.

Se hela svaret på sverigesradio.se

Vad kostar Parkeringsappar?

Parkster-appen är helt gratis. Parkeringsavgifterna beräknar Parkster utan extra kostnad. På så sätt betalar du aldrig mer för din parkering med appen än vad du gör vid automaten och sparar tack vare den exakta beräkningen pengar.

Se hela svaret på parkster.com

Vad kostar parkering EasyPark?

Genomsnittligt överbetalar man 30% när man betalar med mynt och kort. Med Easypark betalar du bara för den tiden du verkligen använder. Använd betalmetoden som passar dig - debit-/kreditkort, PayPal, Apple Pay, Swish.

Se hela svaret på easypark.se

Vart kan man betala med EasyPark?

Du kan exempelvis betala din parkering via stadens betaltjänst Betala P eller i en parkeringsautomat.
...
Följande företag har digitala betaltjänster i Stockholm:
  • Easy park.
  • E-park.
  • Mobill.
  • Parkster.
  • Parkman.
  • Flowbird.

Se hela svaret på parkering.stockholm

När debiterar EasyPark?

9.1. Betalning sker endera genom debitering av Kundens registrerade kontokort eller genom annan av EasyPark vid var tid accepterad betalningsmetod. Kunden väljer och godkänner betalningsmetod i samband med registreringsansökan.

Se hela svaret på legals.easyparksystem.net

EasyPark parking app - How to get started

37 relaterade frågor hittades

Hur betalar man med EasyPark SMS?

Det kommer att fungera som vanligt när man betalar parkering via sms. Skillnaden är bara att du skickar ditt sms till det nya telefonnumret 010-333 44 00. För dig som idag använder SMS Park kommer information att skickas om hur du på ett smidigt sätt kommer igång med EasyPark.

Se hela svaret på trollhattan.se

Får man faktura från EasyPark?

Med EasyParks app styr du parkeringen och kan starta, förlänga och stoppa tiden oberoende av p-automater. Avgiften betalas månatligen med faktura eller bankkort så du slipper hantera reseräkningar! Så här fungerar appen rent praktiskt.

Se hela svaret på files.easyparksystem.net

Kan man betala med EasyPark överallt?

Ja, i stort sett överallt. Du kan betala med kort i alla våra p-hus men inte på alla våra utomhusparkeringar.

Se hela svaret på stockholmparkering.se

Vilken är den bästa Parkeringsappen?

I en test av parkeringsappar genomfört av tidningen Vi Bilägare fick EasyPark utnämningen bäst i test. EasyPark fick full poäng med plus för sin enkelhet och användarvänlighet, utan några egentliga minuspoäng.

Se hela svaret på industritorget.se

Är sms park och EasyPark samma?

Sedan tidigare erbjuder Parkster den tjänsten i Växjö. Från och med 1 juli 2020 blir SMS Park en del av Easypark. Det betyder att du ska använda EasyPark-appen för betalning från detta datum. Att betala parkering via SMS kommer att fungera som vanligt.

Se hela svaret på vaxjo.se

Varför är EasyPark dyrare?

Easypark har tecknat avtal med 14 kommuner om att inte ta ut någon serviceavgift där. Örebro finns inte bland de kommuner företaget har listat på sin hemsida. Det betyder att kunden kan välja mellan att betala 15 procent extra till bolaget eller 59 kronor i månaden.

Se hela svaret på svt.se

Vilken Parkeringsapp är billigast?

28 kommuner och tre regioner har svarat att de har avtal med EasyPark. Tar ut fast månadsavgift på 59 kr eller 15% av parkeringskostnaden (minst 4,95 kr) för varje påbörjad parkering. Har avtal med 13 kommuner om att inte ta ut serviceavgift. SMS-påminnelse kostar 1 kr, e-postkvitto 3 kronor.

Se hela svaret på sverigesradio.se

Vad kostar Boendeparkeringstillstånd?

Boendeparkering. 300 kronor per månad eller 20 kronor per dygn.

Se hela svaret på parkering.stockholm

Hur betalar man en parkeringsbiljett?

Så här betalar du avgiften

Det är den som är registrerad ägare till fordonet vid tillfället för felparkeringen som ansvarar för att avgiften betalas in. Inbetalningen ska ha skett inom 8 dagar från utfärdandet av parkeringsanmärkningen. Inbetalningen ska göras till: bankgiro 5051-6905.

Se hela svaret på transportstyrelsen.se

Hur betalar man parkering med mobilen?

Du kan ladda ner Betala P-appen både till Android och iOS. Vad ska jag göra om jag upplever problem med appen? Kontrollera i din app-butik att du har den senaste uppdateringen av Betala P-appen och se till att uppdatera den med jämna mellanrum.

Se hela svaret på parkering.stockholm

Är Parkster gratis?

Parkster-appen är en helt gratis parkeringsapp. Du kan ladda ner den när som helst från Apple eller Google Play Store, skapa bara ett Parkster-konto och du kan sen köpa digitala parkeringsbiljetter.

Se hela svaret på parkster.com

Kan man använda vilken Parkeringsapp som helst?

Med de flesta appar kan du även förlänga din parkeringstid direkt i din mobil utan att behöva gå ut till bilen. När du betalar parkering via en app så kan du välja den betalmetod som passar dig (debit-/kreditkort, PayPal, Apple Pay eller Swish) och gör din betalning inom loppet av några sekunder.

Se hela svaret på servisec.se

Är EasyPark och Parkster samma?

Från och med 1 mars 2021 kommer det inte längre vara möjligt att betala din parkeringsavgift på kommunens parkeringar via Parkster. Istället är det EasyPark som gäller för den som väljer att betala med telefon eller app.

Se hela svaret på norrkoping.se

Kan man betala boendeparkering med EasyPark?

EasyPark. Du ansöker om ett tillstånd för boendeparkering hos EasyPark. Det går bara att ha ett tillstånd för boendeparkering per person men det går att logga in på EasyParks hemsida och ändra det fordon som tillståndet ska gälla för. Tänk på att du måste söka nytt tillstånd, även om du haft boendeparkering tidigare.

Se hela svaret på karlskrona.se

Hur fungerar ePARK?

Du betalar direkt i mobilen via ditt betalkort eller genom privatfaktura. Vi använder DIBS säkra betallösningar och alla kortuppgifter du anger sparas inte i appen. Du kan byta betalsätt mellan kort eller faktura direkt i ePARK-appen under ”Mitt konto”.

Se hela svaret på electronicparking.se

Hur tjänar EasyPark pengar?

Easypark tjänar pengar på att ta en transaktionsavgift på 10-15 procent ovanpå den vanliga p-avgiften. Det kan låta dyrt. Men Johan Birgersson försäkrar att kunderna sparar både tid och pengar på att använda appen. ”I snitt överbetalar kunderna 22-25 procent av parkeringsavgifterna när man betalar i automat.

Se hela svaret på di.se

Var kan man använda sms Park?

SMS Park hittar du över hela Sverige.

Se hela svaret på apcoa.se

Var gäller min boendeparkering?

Ditt tillstånd gäller inom det område du är folkbokförd. Som besökare får du parkera på platser som har skyltar för boendeparkering, men du måste betala ordinarie taxa. Om du har tillstånd inom till exempel område Va (Vasastan) får du boendeparkera på platser med skylten ”Boende Va”.

Se hela svaret på parkering.stockholm

Hur säger jag upp min boendeparkering?

Uppsägning ska göras skriftligt (via e-tjänsten ”mina parkeringstillstånd och dispenser”, brev till trafikkontoret, eller mail till parkering@trafikkontoret.goteborg.se) senast sista vardagen i månaden för att tillståndet inte ska vara giltigt månaden efter.

Se hela svaret på goteborg.se

Var parkerar man billigt i Stockholm?

Parkera i stan

Priset i citykärnan är ofta 90 -120 kr per timme. Om du ska parkera längre tid än några timmar blir det billigare per timme. Dygnstaxan (24 timmar) i garage i citykärnan är oftast drygt 400 kr. Priset under kvällar (efter klockan 18) är billigare.

Se hela svaret på visitstockholm.se
Föregående artikel
Hur länge kan man leva med flimmer?
Nästa artikel
Vad är en småhusfastighet?