Vad kostar det att sälja på Tradera företag?

Frågad av: Vilhelm Lundström  |  Senaste uppdatering: 26 januari 2022
Betyg: 4.6 av 5 (26 betyg)

bindningstid: 235 kr 155 kr Månadsavgift utan bindningstid: 275 kr 195 kr Minimiprovision: 2,40 kr 0 kr Övrig information: Gäller endast butiksannonser med begagnade varor eller oanvända varor av samlarkaraktär som inte går att köpa nya idag.

Se hela svaret på info.tradera.com

Vad kostar det att sälja på Tradera som privatperson?

Vi tar en provisionsavgift som är 10% på sålda varor, för osålda annonser så betalar du endast för tillval och eventuell uppläggningsavgift om du publicerat mer än 100 varor på en månad. Priserna kan variera om du har butik, tar del av en aktiv kampanj etc. Du hittar hela vår prislista här.

Se hela svaret på info.tradera.com

Vad kostar reservationspris på Tradera?

Reservationspris är det lägsta pris säljaren gått med på att sälja varan för. Om säljaren har ett reservationspris så kommer ditt bud automatiskt höjas till reservationspriset har uppnåts eller till ditt högsta belopp om reservationspriset är högre än autobudet.

Se hela svaret på info.tradera.com

Vad säljer bäst på Tradera 2021?

Här är prylarna som säljs mest på Tradera:
 • Barnkläder.
 • Damkläder.
 • Leksaker.
 • Vinylskivor.
 • Trädgård.
 • Keramik & Porslin, Svenskt.
 • Herrkläder.
 • Samlarbilder.

Se hela svaret på land.se

Är det värt att sälja på Tradera?

Eftersom Tradera främst är en plattform där man säljer saker som man senare skickar med frakt så är det först och främst värt att fundera på om det som ska säljas lämpar sig för Tradera. Mer om det har jag skrivit i det här inlägget. Som synes så är det bra att sälja sådant som går relativt lätt att packa och frakta.

Se hela svaret på spardrottningen.blogspot.com

ALLT OM ATT SÄLJA PÅ TRADERA | 4 enkla steg!

44 relaterade frågor hittades

När är det bäst att sälja på Tradera?

Tid för annonsen

De flesta får lön den 25:e varje månad så det är smart att lägga upp annonser så att de avslutas några dagar senare. Många köpare väntar till sista minuten för att lägga sitt bud, lägg upp din annons så att den går ut en söndagskväll, det ökar chansen till bra bud.

Se hela svaret på expressen.se

Vilken tid är bäst att sälja Tradera?

Så lyckas du med försäljningen på Tradera

Var ärlig, uppge i annonsen om det finns defekter på produkten. Söndagar är bästa dagen att lägga upp nya annonser, då är folk är lediga och har tid att titta. Skicka snabbt, ju snabbare du skickar varan desto nöjdare blir kunden och nöjd kund kommer ofta åter.

Se hela svaret på expressen.se

Vad säljer bäst begagnat?

Märkeskläder i gott skick, läsplattor, mobiltelefoner, böcker, sticklingar och kamerautrustning säljer bra. Och glas, porslin och inredning är jättepopulärt. Men även verktyg, leksaker och samlarsaker som kan vara allt från mynt och frimärken till barbiedockor, smurfar och vinylskivor.

Se hela svaret på swedbank.se

Vad kan man sälja för att tjäna pengar barn?

Många i den här åldern kan tjäna extrapengar genom att hjälpa till med hushållssysslor, som att klippa gräset eller att plocka ur diskmaskinen. Du kan även syssla med hobby-uppdrag under korta perioder, som till exempel att sälja jultidningar eller majblommor.

Se hela svaret på gimitheapp.com

Vad säljer bäst på Blocket 2021?

Hetaste sakerna på begagnathandeln just nu är bland annat cyklar, sport & fritidsutrustning och saker för trädgården. Allra högst värde verkar finnas i: Förrådet, där det uppskattas finnas ungefär 6 700 kronor i värde av saker som bara står och skräpar och är i vägen.

Se hela svaret på blocket.se

Hur får Tradera sin provision?

Om din vara blir såld tar vi ut en provisionsavgift på 10% av försäljningspriset.
 1. 10% av slutpriset för varan.
 2. Max 200 kr (gäller ej för Domännamn)
 3. Minst 3 kr.
 4. Inget Maxtak på provisionsavgiften vid försäljning av Domännamn.

Se hela svaret på info.tradera.com

Vad händer om man inte får betalt på Tradera?

Objektet ska betalas inom rimlig tid, så länge köpare och säljare inte kommit överens om annat. Medlemmar som upprepade gånger inte betalar för vunna auktioner eller fast pris-annonser kan komma att få sitt konto avstängt på Tradera.

Se hela svaret på info.tradera.com

Kan man bli lurad på Tradera?

Om du råkat ut för ett bedrägeri eller annat brott så rekommenderar vi alltid att du tar kontakt med oss. Du bör även göra en polisanmälan på Polisens hemsida. Vi har ett nära samarbete med polisen och bistår alltid Polisen med information för att hjälpa till. För att göra en polisanmälan, ring 114 14.

Se hela svaret på info.tradera.com

Vad är bra att sälja på Tradera?

Kläder, skor och leksaker säljer bra, men om det är en större kassa man är ute efter är det bra att sälja smycken, väskor, exklusiva klockor, kameror eller hemelektronik. Bärbara datorer, TV- och datorspel samt mobiltelefoner leder ofta till budkrig vilket ofta betyder att man får bra betalt.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Hur kan man tjäna pengar på Tradera?

Kunden sparar pengar genom att han/hon får köpa produkten till en bråkdel av nypris. Tradera tjänar pengar på provisionen du betalar vid försäljning och detta skapar jobbtillfällen. Även fraktföretaget tjänar pengar vilket gör att Schenker, DHL, Postnord osv kan skapa fler jobbtillfällen.

Se hela svaret på swedishreseller.se

Vad kostar det att sälja på auktion?

Säljare betalar en försäljningsprovision om 15% inkl moms av klubbat pris. Köpare betalar en provision om 22,5 % inkl moms av klubbat pris.

Se hela svaret på bukowskis.com

Hur tjänar man pengar när man är 10 år?

Här nedan får du 10 sätt du kan tjäna pengar på:
 1. Rasta folks hundar.
 2. Hjälp folk att tvätta deras bilar.
 3. Tillverka egna smycken.
 4. Vattna blommorna i grannarnas trädgårdar.
 5. Sitt barnvakt åt dina syskon eller barn som finns i din bekantskapskrets.
 6. Skaffa en Youtubekanal.
 7. Sälj saker du inte använder på nätet.

Se hela svaret på skolkids.se

Hur kan man tjäna pengar när man är 13 år?

När du är 13 år kan du exempelvis börja tjäna pengar på att besvara undersökningar på nätet. Kundpanel är det ledande företaget för undersökningar online. Registrera, börja besvara enkäter och tjäna poäng som du kan växla till presentkort eller få pengar utbetalt. Registrera dig och börja tjäna pengar!

Se hela svaret på sommarjobb.me

Hur kan en 16 åring tjäna pengar?

Går du en bygglinje på gymnasiet som är relevant för denna typ av arbete är det meriterande. Ett annat alternativ för att tjäna pengar som 16-åring är att jobba hemifrån. Till exempel kan du svara på enkäter online på nätet. Flera företag erbjuder en lön för att svara på deras undersökningar.

Se hela svaret på studentjob.se

Vad säljer bäst i Sverige?

Produkter och trender över vad som säljer bäst på nätet
 • Kläder och skor: +12% mot föregående år/period.
 • Sport & Fritid: +12% mot föregående år/period.
 • Barnartiklar & leksaker: +22% mot föregående år/period.
 • Möbler och heminredning: +21% mot föregående år/period.

Se hela svaret på nordboost.se

Vad säljer bäst på Blocket?

Tipsen – så får du sålt dina saker på Blocket.
 1. Sätt ett bra pris. Titta på vad andra satt för priser för liknande varor och anpassa dig efter det. ...
 2. Ta bra bilder. ...
 3. Sälj under säsong. ...
 4. Skriv en tydlig rubrik och annonstext. ...
 5. Förnya och hamna först.

Se hela svaret på mynewsdesk.com

Vad säljer bäst på loppis 2020?

Porslin, kläder, lampor, möbler och leksaker brukar vara lättsålda. Lite svårare kan det vara med böcker, tavlor, handarbeten, prydnadssaker och husgeråd. Förbered dig genom att undersöka vilka prisnivåer som finns på loppisar. Då kan du se hur mycket andra tar för det du tänkt sälja.

Se hela svaret på allas.se

Kan säljaren ångra sig Tradera?

Endast om det föreligger ett kontraktsbrott från din sida kan en hävningsrätt för säljaren bli aktuell. I det här fallet låter det som om du inte gjort dig skyldig till något sådant kontraktsbrott, ja till och med betalat köpeskillingen, och du har därför rätt att kräva fullgörelse enligt 23 § Köplagen.

Se hela svaret på lawline.se

Hur lång tid tar det att sälja på Blocket?

Sälj bilen på Blocket! Det mest effektiva och smarta sättet att sälja en bil på är hos Blocket. På Blocket säljs det en bil i minuten – flest av alla i Sverige! Om du är ute efter att sälja din bil, så har du hittat rätt – lägg in en annons idag och hitta din köpare!

Se hela svaret på blocket.se

Hur snabbt skicka Tradera?

Ditt paket levereras normalt inom 2-3 arbetsdagar. Beroende på inlämningstid och var i landet du och din mottagare befinner er kan det ta 1-2 dagar extra. Leveranser till och från ombud sker helgfria vardagar måndag till fredag. Avgångstider för inlämnade paket kan vara olika för olika ombud.

Se hela svaret på info.tradera.com
Föregående artikel
Vad gäller vid intermittent anställning?
Nästa artikel
Varför slutar vi inte andas när vi sover?