Vad kostar ett busskort i månaden Stockholm?

Frågad av: Ann-Sofie Ekström  |  Senaste uppdatering: 13 februari 2022
Betyg: 5 av 5 (15 betyg)

7 dagar: 335 kronor – Höjs med 10 kronor. 225 kronor för reducerat – Höjs med 5 kronor. 30 dagar: 890 kronor – Höjs med 30 kronor.

Se hela svaret på mitti.se

Vad kostar ett busskort SL?

Den 4 januari 2022 kommer SL att höja sina biljettpriser för månadskort, rapporterar SVT Nyheter. Ett månadskort för vuxna kommer då att höjas med 20 kronor, till 970 kronor i månaden, och med 10 kronor till 650 kronor för reducerat pris.

Se hela svaret på dn.se

Vad kostar månadskort SL 2021?

Nästa år beräknas SL gå back med minst 2,2 miljarder kronor. Underskottet beror framför allt på att biljettintäkterna minskat kraftigt under pandemin. Den 4 januari nästa år höjer SL sina biljettpriser. Ett månadskort kommer då att kosta 970 kronor för vuxna och 650 kronor för den som åker till reducerat pris.

Se hela svaret på svt.se

Vad kostar busskort Stockholm?

Den 5 januari nästa år höjs SL-taxan för ett månadskort till 950 kronor för vuxna och till 640 kronor för pensionär, ungdom och student. En enkelbiljett köpt med reskassa kommer att kosta 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Se hela svaret på dn.se

Hur mycket kostar 30 dagars SL kort?

30-dagarsbiljett UL/SL 1190 kr

Biljetten gäller 30 dagar i följd från det datum du själv bestämmer när du köper biljetten.

Se hela svaret på mitt.sl.se

How does Stockholm transportation works? ???

23 relaterade frågor hittades

Vad kostar en enkelbiljett för pensionär?

Enkelbiljett köpt med reskassa inklusive kontaktlöst kostar 38 kronor för vuxna och 25 kronor för pensionär, ungdom och student.

Se hela svaret på sll.se

Vad kostar det att åka buss i Stockholm?

Enkelbiljetter. Köpt med reskassa: 32 kronor – Höjs med 1 krona. 22 kronor för reducerat – Höjs med 1 krona. Köpt i appen, spärr/automat, hos ombud eller som engångskort: 45 kronor – Höjs med 1 krona.

Se hela svaret på mitti.se

Vad kostar SL biljett barn?

Barn som är under 6 år reser alltid gratis. Av säkerhetsskäl får de dock aldrig åka ensamma. Barn som är under 7 år får åka gratis tillsammans med en annan person som är över 7 år och har en giltig biljett.

Se hela svaret på sl.se

Hur mycket kostar SL månadskort?

Nytt år betyder nya taxor i kollektivtrafiken. Nu höjer SL priset på sina biljetter. 4 januari höjs biljettpriserna i SL-trafiken. Ett månadskort för vuxna kostar då 970 kronor, en höjning med 20 kronor.

Se hela svaret på mitti.se

Hur mycket kostar ett månadskort för ungdom?

Barn/ungdom 198 SEK, Vuxen 396 SEK.

Se hela svaret på ltr.se

Hur köper man månadskort SL?

Ladda ner (eller uppdatera) appen SL Reseplanerare och biljetter i App store eller Play butik. Gå till fliken ”Biljett” och välj 30-dagarsbiljett. Välj vuxen eller rabatterad och gå till betalning. Du kan betala med betalkort eller Swish.

Se hela svaret på regionstockholm.se

Vad kostar själva SL kortet?

Biljetter för SL Access-kort

Biljetterna gäller för valt antal dagar och är vilande till de används första gången. Nytt Access-kort kostar 20 kr inklusive moms.

Se hela svaret på foretagare.sl.se

Vad kostar ett accesskort?

Avgift för plastkort: 20 kr (engångsavgift, kan inte lösas tillbaka). SL Access kortet kan laddas med ett valfritt belopp (minimum 100 kr). Flera personer kan resa på samma kort men detta måste då registreras manuellt i biljettkassan eller av chauffören. Enkelbiljett kostar 31 kr/person med ett SL Accesskort.

Se hela svaret på hotelhornsgatan.se

Hur betalar man buss i Stockholm?

Genom att blippa betalkortet i spärren eller på bussen köper man en biljett som är giltig i 75 minuter. Resenären väljer själv om hen vill blippa plastkortet eller sin digitala plånbok som Apple Pay, Samsung Pay eller Google Pay.

Se hela svaret på regionstockholm.se

Är det gratis att åka buss i Stockholm?

Om du är under 20 år eller över 65 år reser du till reducerat pris. Det betyder att det är billigare att resa med SL. Barn under 7 år reser gratis tillsammans med betalande vuxen. En vuxen med barnvagn åker gratis på de flesta bussar i Stockholm.

Se hela svaret på nyistockholm.se

Vad kostar det att åka buss från Norrtälje till Stockholm?

Med reskassa för ungdomar, pensionärer och studenter: 20 kr (Nu: 15 kr 1 zon, 22,50 för två zoner, 30 kr för tre zoner.

Se hela svaret på norrteljetidning.se

Vad kostar ett månadskort i Göteborg?

Så mycket kostar månadskortet

Månadskortet kostar för närvarande 832 kr för vuxna och 624 kr för ungdomar. Månadskort för ungdomar kan köpas fram till den månad du fyller 26 år. Månadskort Göteborg gäller inom Göteborgs kommun.

Se hela svaret på goteborg.se

Vad kostar busskort i Uppsala?

Trafik- och samhällsutvecklingsnämnden fastställde idag priserna till 930 kronor för månadskort, priset på förköpta enkelbiljetter fastställs till 33 kronor och enkelbiljett betalda via reskassa fastställs till 27 kronor.

Se hela svaret på regionuppsala.se

Vad kostar busskort Skånetrafiken?

Exempel är för en vuxen till Danmark och utan tillägg för Metro. Malmö-Köpenhamn 1760 kr (30-dagarsbiljett 2345 kr, 24-timmarsbiljett 240 kr). Lund-Köpenhamn 2020 kronor (30-dagarsbiljett 2685 kr, 24-timmarsbiljett 300 kr). Hela Skåne-Köpenhamn 2440 kronor (30-dagarsbiljett 3245 kr, 24-timmarsbiljett 430 kr).

Se hela svaret på skanetrafiken.se

Vad kostar månadskort Västtrafik?

Månadskort för hela regionen, zonerna A, B och C, motsvarande Regionen Runt, höjs med 5 kronor till 1 825 kronor. Se fler prisexempel i faktaruta. Priserna kommer inte att höjas ytterligare i januari 2021.

Se hela svaret på via.tt.se

Hur mycket kostar sommarkort SL?

- Sommarbiljetten som gäller 1 maj - 31 augusti. Den finns för helt pris 2 400 kronor, och för reducerat pris 1 450 kronor. Och du får alltså en månad på köpet jämfört med att köpa 30-dagarsbiljetter för samma tid.

Se hela svaret på facebook.com
Föregående artikel
Varför inventerar man skog?
Nästa artikel
Varför är Synsam så dyr?