Vad kostar Telia kontantkort per månad?

Frågad av: Vivan Dahlberg  |  Senaste uppdatering: 20 juli 2022
Betyg: 5 av 5 (23 betyg)

Har du prisplan Telia Kontantkort får du dessa priser i 30 dagar - 1,49 kr/sms/mms,1,29 kr/min + 0,99 kr i öppningsavgift, 10kr/MB max 19kr/dygn. Efter 30 dagar hamnar du på vår Basprislista med 1,99 kr/sms/mms och 2,49 kr/min samt 15 kr i månadsavgift. När saldot är slut får du ett sms med info om hur du laddar mer.

Se hela svaret på telia.se

Måste man fylla på kontantkort varje månad?

De flesta operatörer har 12 månaders giltighetstid efter att du senast laddade kontantkortet. Det innebär att du måste ladda ditt kontantkort minst en gång om året för att det ska fortsätta gälla.

Se hela svaret på kontantkort.se

Hur mycket kostar ett simkort på Telia?

Behöver du ett nytt simkort till din mobil, surfplatta eller kanske till hemlarmet? På Mitt Telia kan du beställa ett nytt, helt kostnadsfritt.

Se hela svaret på telia.se

Hur länge gäller Telia Kontantkort?

Hur länge är kontantkortet giltigt? Kontantkortet gäller tillsvidare och upphör automatiskt om du inte gjort ett utgående samtal, skickat ett sms/mms eller surfat, alternativt laddat på kontantkortet under en sammanhängande period om 12 månader. När giltighetstiden tar slut pausas kontantkortet under en månad.

Se hela svaret på telia.se

Hur mycket kostar ett kontantkort?

När kontantkortet går ut gäller istället basprislistan. Här kostar samtal 1,99 kronor i minuten plus en startavgift på 69 öre. Sms kostar 1,99 kronor och surf kostar 19 kronor per MB. Om du köper till 1 gigabyte surf hos Tre kostar det 49 kronor och gäller precis som övriga kontantkort i 30 dagar.

Se hela svaret på pcforalla.idg.se

Vad kostar IT-problemen och vad kan man köpa istället

34 relaterade frågor hittades

Är kontantkort gratis?

Startpaketet kostar ingenting och du väljer själv om du vill behålla ditt nuvarande nummer eller skaffa ett nytt. Du får hem ett simkort med ditt telefonnummer. För att kortet ska fungera måste du ladda kontantkortet med valfri laddning på telia.se/ladda.

Se hela svaret på telia.se

Vilket är det billigaste kontantkortet?

Förstaplatsen som artikelns billigaste kontantkort är en delad mellan Telia, 3 och Comviq. Telias Ladda enkel kostar i sitt billigaste utformande 50 kronor i månaden. Då kostar allt extra! Efter 30 dagar behöver du inte fylla på med ett nytt kontantkort, dock blir avgifterna för samtal och sms högre.

Se hela svaret på pcforalla.idg.se

Kan ett SIM kort gå ut?

Om kortet inte tankas inom 12 månader blir det ogiltigt och numret kan inte aktiveras igen. Innestående pengar på saldot går då förlorade. Om du aldrig tankat ett kort hittar du giltighetstiden för numret på startpaketet som ditt kontantkort levererades i. Ett mobilabonnemang är giltigt så länge det betalas.

Se hela svaret på comviq.se

Varför står det ogiltigt SIM kort?

Om det står att simkortet är ogiltigt kan du behöva uppdatera operatörsinställningarna. Det här kan du bara göra om du har en Iphone. För Android- och Windows-telefoner är operatörsuppdateringarna inbakade i det vanliga underhållet av operativsystemet.

Se hela svaret på telepriskollen.se

Hur vet jag om mitt Telia Kontantkort är registrerat?

Fyll i personnummer, mobilnummer och icc-nummer

Icc är simkortets serienummer och innehåller 20 siffror som du hittar på ditt simkort. Tryck på Nästa. Granska dina val och godkänn genom att klicka på Registrera. En bekräftelse visas på att du har registrerat ditt kontantkort.

Se hela svaret på telia.se

Hur mycket kostar ett nytt sim-kort?

Kan jag beställa simkort gratis? Ja, simkort är helt gratis att beställa via nätet, oavsett vilken operatör det gäller. Det är bara om du köper simkortet i butik som du behöver betala för det. Däremot behöver du förstås betala för det abonnemang eller kontantkort du sedan laddar kortet med.

Se hela svaret på telepriskollen.se

Vad kostar ett Tvillingkort på telia?

Telia höjer priset på tvillingabonnemang rejält 89kr till 129kr.

Se hela svaret på telia.se

Kan jag få ett nytt simkort med samma nummer?

Ja, du kan behålla ditt befintliga nummer när du beställer ett nytt simkort. Det gäller oavsett om du bara behöver ett nytt eller om du byter operatör och därav får ett nytt. När du har beställt simkortet får du det hemskickat till din folkbokföringsadress inom några dagar.

Se hela svaret på telepriskollen.se

Måste man aktivera kontantkort?

Ditt nya SIM-kort aktiveras automatiskt efter att du satt in det i din mobil. Har ditt nya SIM-kort inte kommit igång inom 15 minuter, prova att starta om mobilen. Om du inte sätter in det nya SIM-kortet i en mobil inom 30 dagar från att du fått det kommer det sluta att fungera, och du måste beställa ett nytt.

Se hela svaret på comviq.se

Varför försvinner pengar från kontantkort?

Bara ett tips att kolla upp exakt vad som gäller det kontantkort din flickvän har och vad som gäller där. Tänk också på att det ofta är en fördröjning på saldouppdateringen på kontantkorten.... Men bästa tipset är nog att ni kontaktar Telia och ber dem undersöka det ordentligt...för de måste ju kunna förklara det!

Se hela svaret på swedroid.se

Hur ofta måste man fylla på Halebop kontantkort?

Med periodkort får du 3 eller 6 månader med fria samtal och mess samt 1 GB surf som fylls på automatiskt varje månad. Fungerar både i Sverige och inom EU/EES. Giltighetstid: Laddningen gäller i 93 respektive 183 dagar. Därefter gäller basprislistan tills nytt värdebevis laddas.

Se hela svaret på halebop.se

Kan SIM-kortet bli för gammalt?

Därför bör man byta sitt gamla simkort snarast om man misstänker att simkortet är äldre än 3-4 år.

Se hela svaret på swedroid.se

Vad betyder SIM inaktivt?

Sim-kortet ska aktiveras per automatik när det sätts in i telefonen. Om sim-kortet inte aktiveras och telefonen säger att den inte hittar sim eller att sim ej är giltigt kontakta kundservice.

Se hela svaret på telenor.se

Kan simkort sluta fungera?

SIM-kortet är inte trasigt. När du byter till en ny telefon, kan SIM-kortet som använts tidigare vara gammalt och inte fungera som det ska. Eftersom SIM-kortet är förbrukningsbart kan det vara så att det har blivit utslitet om det använts för länge.

Se hela svaret på samsung.com

Vad händer om man tar ut SIM-kortet?

Att sätta in SIM-kortet i den nya mobilen gör man inte förrän den är färdigkonfigurerad och allt man behöver är överfört från den gamla till den nya. Vänta alltså med att flytta SIM-kortet.

Se hela svaret på snso.se

Hur tar man ut ett SIM-kort?

Du trycker upp SIM-facket genom att sätta i ett gem eller ett SIM-utmatningsverktyg i hålet bredvid facket. Tryck inåt, mot iPhone-enheten, men tvinga det inte. Om du har problem med att trycka upp SIM-facket tar du med enheten till din operatör eller en Apple Store för hjälp.

Se hela svaret på support.apple.com

Måste man stänga av mobilen för att byta SIM-kort?

Börja med att slå av din telefon. Öppna luckan där SIM-kortet sitter med den lilla nålen som följde med din telefon (har du ingen nål går det bra med ett litet gem). På modellerna Samsung Galaxy A40 och Huawei P20 Lite sitter luckan längst upp på vänster långsida.

Se hela svaret på miun.se

Var kan jag köpa kontantkort?

På Pressbyrån kan du köpa mobiltelefon med Comviqabonnemang. Hos oss finner du påladdning till mobilen samt startpaket från nästan alla stora operatörer. Med kontantkort slipper du abonnemangsavgifter och bindningstid. Operatörerna vi tillhandahåller är följande: Comviq, Telia, Lyca, Telenor och Tre.

Se hela svaret på pressbyran.se

Vilket är det bästa kontantkortet?

Halebops kontantkort 50 GB tror vi kan vara perfekt för en student gällande både surfbehov och budget. Du får fria samtal och sms och kan använda kontantkortet precis som hemma även när du reser inom EU/EES. En klar fördel med Halebop är att de använder Telias mobilnät som är Sveriges bästa. Det tycker vi är toppen!

Se hela svaret på kontantkort.se

Vilket kontantkort till barn?

Om ditt barn är minderårigt kan du som målsman stå som ägare av ett mobilabonnemang hos Comviq men ett annat alternativ som kan vara värt att kolla på är ett kontantkort. Med ett kontantkort kommer du igång snabbt och får enkelt koll på kostnaderna.

Se hela svaret på comviq.se
Föregående artikel
Är en amortering en utgift?
Nästa artikel
Hur mycket Vattenvikt har man?