Vad tjänar en sjuksköterska på Kry?

Frågad av: Sverker Hedlund  |  Senaste uppdatering: 17 februari 2022
Betyg: 4.8 av 5 (13 betyg)

Som legitimerad sjuksköterska kommer du tjäna i snitt 33 600 kr i månaden och som specialistutbildad kan du förvänta dig en medellön på 37 420 kr i månaden. Obs: Siffrorna inkluderar inte bemanningsanställda.

Se hela svaret på bemlo.se

Vad gör en sjuksköterska på sjukhus?

Det är sjuksköterskan som leder och planerar omvårdnadsarbetet, sköter medicinering, provtagning, sårvård, undersökningar och för journalanteckningar över patienternas tillstånd.

Se hela svaret på saco.se

Hur mycket tjänar en sjuksköterska på kry?

Timlön 550 kr på faktura, minst 6 patienter per timme.

Se hela svaret på twitter.com

Hur är det att jobba som sjuksköterska på kry?

Du arbetar evidensbaserat och är professionell i ditt bemötande samt värnar om att sätta patienten först. Du har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Arbetslivserfarenhet av telefonrådgivning är meriterande. Arbetslivserfarenhet av att arbeta med digital vård är meriterande.

Se hela svaret på career.kry.se

Vad tjänar en sjuksköterska på bemanningsföretag?

Allmänsjuksköterskor som jobbar heltid inom bemanning i Sverige har en genomsnittlig månadslön på 61 120 kronor inkl semesterersättning. Specialistsjuksköterskor som jobbar heltid inom bemanning i Sverige har en genomsnittlig månadslön på 69 920 kronor inkl semesterersättning.

Se hela svaret på bemlo.se

HUR MYCKET TJÄNAR EN NY EXAMINERAD SJUKSKÖTERSKA?? ??

36 relaterade frågor hittades

Vad tjänar man som konsult sjuksköterska?

Konsultsjuksköterskans lön är mellan 50 000 och 60 000 kronor i månaden beroende kompetens och arbetsplats.

Se hela svaret på instacura.se

Vad tjänar en sjuksköterska i kommunen?

Som legitimerad sjuksköterska kommer du tjäna i snitt 33 600 kr i månaden och som specialistutbildad kan du förvänta dig en medellön på 37 420 kr i månaden. Obs: Siffrorna inkluderar inte bemanningsanställda.

Se hela svaret på bemlo.se

Hur är det att jobba för Kry?

På Kry erbjuds du möjlighet att arbeta på vår fysiska mottagning såväl som hemifrån i vår digitala tjänst där du arbetar med videomöten med patienter. Tjänsten innebär omväxlande arbetsuppgifter där du får möjlighet att möta och rådge många patienter.

Se hela svaret på manpower.se

Varför jobba på Kry?

Jobba med vård på Kry​​ Kry erbjuder trygg och jämlik vård till patienter i hela Sverige – dygnet runt i appen och på våra vårdcentraler när det behövs. Just nu rekryterar vi sjuksköterskor, läkare och psykologer som vill jobba i vår digitala tjänst och på våra fysiska vårdcentraler runt om i landet.

Se hela svaret på kry.se

Vad krävs för att jobba på vårdcentral?

Undersköterska - utbildning

För att bli undersköterska krävs det att du gått vård- och omsorgsprogrammet på gymnasiet, eller har en motsvarande högskoleutbildning på Komvux.

Se hela svaret på usk-jobb.se

Vad tjänar en barnmorska 2021?

Rekommenderad ingångslön 34 650 kronor per månad. 10 år efter examen är medianlönen på drygt 38 850 kr per månad.

Se hela svaret på saco.se

Vad behöver man för att läsa till sjuksköterska?

Om du vill jobba som sjuksköterska ska du studera sjuksköterskeprogrammet vid ett universitet eller en högskola. Grundutbildningen är tre år (180 högskolepoäng) och leder till en yrkesexamen och en kandidatexamen. Under sjuksköterskeprogrammet varvas teoretiska delar med verksamhetsförlagd utbildning, dvs.

Se hela svaret på studera.nu

Hur mycket får en apotekare i lön?

Apotekares lön

Ingångslönen för apotekare på läkemedelsföretag var år 2019 cirka 34 000 kr per månad. Efter 10 års yrkeserfarenhet var medellönen för en apotekare cirka 60 000 kr per månad. En nyexaminerad apotekare på apotek hade år 2019 cirka 33 500 kr per månad.

Se hela svaret på saco.se

Vilka typer av arbetsuppgifter har en sjuksköterska?

Sjuksköterskor har som uppgift att se till så att patienter får den vård de behöver och har även som uppgift att informera anhöriga om patientens tillstånd. De finns även administrativa sysslor som att administrera läkemedel och patientjournaler.

Se hela svaret på medrek.se

Hur är det att jobba som sjuksköterska?

Sjuksköterska är ett av sjukvårdens legitimationsyrken. Som sjuksköterska tar du ansvar för att medicinska ordinationer blir genomförda och att patienterna får den omvårdnad de behöver. Du handleder nyanställda och studerande samt fungerar ofta som arbetsledare. Du har också mycket kontakter med patienternas anhöriga.

Se hela svaret på framtid.se

Vad gör en sjuksköterska i kommunen?

Sjuksköterska. Som sjuksköterska leder och planerar du omvårdnadsarbetet. Vanliga arbetsuppgifter är att ta prover, ge injektioner, sätta kateter, lägga om sår, ansvara för medicinering och föra journalanteckningar. Du handleder och utbildar omvårdnadspersonalen för att kunna överlämna vissa arbetsuppgifter.

Se hela svaret på goteborg.se

Hur är det att jobba på MedHelp?

Vad är det bästa med att jobba på MedHelp? Variationen! Variationen på samtal gör att det aldrig blir enformigt och tiden går så fort när jag jobbar. Sen är det ju väldigt skönt att arbeta hemifrån, för att inte tala om att arbeta 30 timmars veckor med en lön som motsvarar heltid.

Se hela svaret på medhelp.se

Har Kry kollektivavtal?

Hej Johan, vi har redan kollektivavtal på 14 av 19 av våra vårdcentraler och har inlett dialog för att införa kollektivavtal på samtliga av våra vårdcentraler.

Se hela svaret på twitter.com

Hur är det att jobba på 1177?

Datoriserat rådgivningsstöd

Varje landsting/region driver sin egen sjukvårdsrådgivning, men ingår i ett nationellt nätverk och följer nationella kvalitetsnormer. Alla nyanställda på 1177 Vårdguiden på telefon, får en grundlig utbildning i arbetssättet 1177. Därefter följer en introduktion och personlig handledning.

Se hela svaret på 1177.se

Hur är det att jobba på doktor se?

Rätt nöjd med Doktor.se. Gillar speciellt flexibiliteten med jobbet, att man kan jobba på distans om man vill. Lönen hade kunnat vara lite bättre, annars inga direkta klagomål.

Se hela svaret på cruitmed.com

Vem jobbar på Kry?

Kry gör det möjligt att träffa erfarna sjuksköterskor, läkare och psykologer – dygnet runt i mobilen eller på någon av vårdcentralerna runt om i Sverige. Genom att kombinera digital och fysisk vård kan Kry hjälpa fler patienter, med fler symptom och ta ett helhetsansvar för patientens vård.

Se hela svaret på kry.se

Vad tjänar en psykolog på Kry?

Psykologerna anser att månadslönen för en specialistpsykolog med drygt femton års yrkeserfarenhet som specialist bör ligga på 58 400 kronor. Psykologförbundet anser att drygt 60 000 kronor är en rimlig månadslön för en specialistpsykolog. – Medellönen för specialistpsykologer ligger idag på cirka 46 000 kronor.

Se hela svaret på karriarpsykolog.se

Vad tjänar en sjuksköterska i medellön?

38 700 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Se hela svaret på yrkeskollen.se

Hur mycket tjänar en sjuksköterska i Göteborg?

Sjuksköterskor inom kommunal hälso- och sjukvård (t ex hemsjukvård) har en medianlön på 37 500 kronor, där de 10 procent högst betalda har en lön på 41 680 kronor eller mer. Utöver den grundlön som nämnts ovan har också många sjuksköterskor tillägg för obekväm arbetstid vilket ger några tusenlappar extra i månaden.

Se hela svaret på goteborg.se

Hur mycket tjänar en sjuksköterska i Malmö?

I hela gruppen sjuksköterskor (alla åldrar och anställningstider, inklusive de med specialistutbildning, barnmorskor och biomedicinska analytiker) ligger lönerna mellan dryga 26 000 och dryga 37 000 kronor, när vi tar bort de tio procent som har lägst lön och de tio procent som har högst lön.

Se hela svaret på skane.se
Föregående artikel
Hur vet man om en fastighet är pantsatt?
Nästa artikel
Varför kräks jag efter maten?