Var tillverkas Nivea?

Frågad av: Adrian Andreasson  |  Senaste uppdatering: 26 januari 2022
Betyg: 4.9 av 5 (55 betyg)

Beiersdorf AB är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946. Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov. Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland.

Se hela svaret på beiersdorf.se

När började NIVEA tillverkas?

NIVEAs historia börjar år 1911.

Se hela svaret på nivea.se

Hur många länder finns NIVEA i?

Ett universellt varumärke

2013 röstades NIVEA återigen fram som det mest betrodda hudvårdsmärket bland konsumenter i 12 europeiska länder.

Se hela svaret på beiersdorf.se

Vart grundades NIVEA?

Beiersdorf AG grundades 1882 av apotekaren Paul Carl Beiersdorf i Hamburg.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Kan man ha NIVEA kräm i ansiktet?

Nivea Creme är en hudkräm för hela kroppen. Används med fördel på extra torra områden så som armbågar, knän, händer och ansikte. Passar både vuxna och barn. Formulan med Eucerit, Panthenol och Glycerin återfuktar intensivt och lugnar huden.

Se hela svaret på apotekhjartat.se

Successful Brand - Nivea Centenary | euromaxx

16 relaterade frågor hittades

Är NIVEA kräm bra?

Niveas klassiska vatten i olja-emulsion lanserades 1911. Nu visar det sig i en korttidsstudie på åtta veckor att en kräm med över hundra år på nacken är precis lika bra, om inte bättre, än högteknologiska krämer med ingredienser som den trendiga alkoholen retinol.

Se hela svaret på skonhetsredaktorerna.se

Är NIVEA kräm bra för huden?

NIVEAs omvårdande produkter förser huden med lipider och intensiv återfuktning. De stödjer hudens egen skyddsbarriär och motverkar vätskeförlust. De ger dessutom huden näring och bidrar till ett mjukt och hälsosamt utseende.

Se hela svaret på nivea.se

Är Nivea Creme bra för ansiktet?

NIVEA Creme är perfekt för armbågar, knän, händer och ansikte – och passar både vuxna och barn. Formulan av Eucerit, Panthenol och Glycerin återfuktar intensivt och lugnar huden.

Se hela svaret på lyko.com

Vad doftar Nivea?

Om NIVEA Creme

Den diskreta och milda parfymoljan har blivit en klassiker bland krämdofter. Blandningen av citrusinslag hos bergamott och apelsin ger en fräsch doft som rundas av med toner av lavendel, ros, syrén och liljekonvalj.

Se hela svaret på news.cision.com

Är Eucerin svenskt?

Grunden för Eucerin

Varumärkets ursprung finns i ett apotek som ägdes av Paul C. Beiersdorf i Hamburg. År 1882 ansökte Paul C. Beiersdorf om patent på en ny typ av medicinskt förband och grundade därmed Beiersdorf Company.

Se hela svaret på eucerin.se

Vad är Eucerit?

Vad är Eucerit? På ett sätt är Eucerit grunden för modern kosmetika och hela NIVEA-märket. ... Eucerit göra att oljiga och vattenbaserade delar i kosmetiska produkter kan blandas, och fungerar som en länk mellan oljiga och vattniga komponenter.

Se hela svaret på nivea.se

Vem skapade Nivea?

Beiersdorf AB är baserat i Göteborg och har cirka 60 anställda / grundades 1946. Med våra varumärken NIVEA, Eucerin, Hansaplast och Atrix har vi ett tydligt fokus på våra kunders behov. Beiersdorf AB är ett av över 150 internationella dotterbolag till kosmetikföretaget Beiersdorf AG, som är baserat i Hamburg, Tyskland.

Se hela svaret på beiersdorf.se

Är NIVEA soft bra?

Den återfuktar långvarig, är skonsam till huden och doftar fräsch och angenäm. Jag använder den till allt. Ansikte, händer och fötter. Den här cremen är en riktig klassiker från NIVEA och en riktig bra produkt.

Se hela svaret på nivea.se

Vilken Nivea kräm är bäst för ansiktet?

För grå vinter- och höstdagar är en kombination av vård och smink det rätta valet: NIVEA Q10 Plus Anti-Wrinkle CC Cream är en färgad dagkräm som även motverkar rynkor. Dess formula innehåller koenzym Q10 som förfinar hudens struktur och slätar ut små rynkor inifrån. Detta ger en vacker och återfuktad hud.

Se hela svaret på nivea.se

Vilken kräm är bäst för ansiktet?

Testvinnare – Bästa Ansiktskräm
  1. Bäst i test – Clinique Ansiktskräm Moisture Surge 100H Hydrator. ...
  2. Exuviance Multi-Protective Ansiktskräm. ...
  3. Filorga Oxygen-Glow Cream Ansiktskräm. ...
  4. Elizabeth Arden Eight Hour Cream. ...
  5. Clarins Beauty Flash Balm. ...
  6. Elizabeth Arden Visible Moisture Cream. ...
  7. Maria Åkerberg Face Lotion Clearing.

Se hela svaret på xn--bst-i-test-q5a.co

Vilken kräm är bäst i test?

Vi har utsett Cetaphil Facial Moisturizer till den bästa ansiktskrämen för torr hy. Det är en återfuktande ansiktskräm för torr och känslig hud som rekommenderas av dermatologer. Cetaphils ansiktskräm fick betyg 5 av 5 hos Pricerunner i deras test om bästa dagkrämen och utsågs till deras testvinnare.

Se hela svaret på test.se

Vilken NIVEA kräm är bäst?

Vilken av produkterna du väljer beror på dina personliga hudvårdsbehov: Behöver din hy intensiv och rik omvårdnad är NIVEA Creme det rätta valet medan NIVEA Soft ger din hy en uppfriskande återfuktning, stryks på enkelt och är perfekt att applicera på större områden på kroppen.

Se hela svaret på nivea.se

Hur länge håller Nivea Creme?

NIVEA garanterar produktkvaliteten i 12 månader efter öppnandet. När produkten har förvarats under normala förhållanden vid rumstemperatur och inte ser ut eller luktar konstigt, kan den användas under nästa säsong.

Se hela svaret på nivea.se

Är hudvård nödvändigt?

Men bara för att alla dessa produkter finns betyder det inte att du mår bäst av att använda de alla. Vilka produkter och hudvårdsrutiner som passar dig och din hudtyp måste du testa dig fram till. En början kan vara att träffa en dermatolog som kan hjälpa dig ta reda på vad just din hud behöver för att hålla sig frisk.

Se hela svaret på mabra.com

Är Nivea Creme parfymfri?

NIVEA Q10 Sensitive är fri från parfym, parabener och färgämnen. Både dag- och nattcremen innehåller lakritsextrakt som är känd för sin förmåga att minska inflammatoriska reaktioner i huden. Dagcremen innehåller även SPF 15 vilket skyddar huden mot solens UVA/UVB-strålar.

Se hela svaret på news.cision.com

Vilken var den billiga hudkrämen?

Bäst i test är den billiga lotionen från HTH på grund av dess återfuktande förmåga. Även Aco, Nivea och Biotherm ger en mycket bra återfuktning medan Body Shop, Estelle & Thild och Änglamark är klart sämre.

Se hela svaret på testfakta.se

Vilken är den bästa fuktkräm?

Sammanfattning: Vår testvinnare som bästa premium blev en fuktkräm som fungerar som en riktig fuktbomb för torr hud. Krämen Nourish Anti-Oxidant Protective Moisturizer från Doll Face innehåller antioxidanter, fröoljor och hyaluronsyra som ser till att ge huden ordentlig återfuktning.

Se hela svaret på testagram.se

Vem uppfann solskydd?

På 1920-talet började det emellertid att bli modernt att bli solbränd. Modeskaparen Coco Chanel sägs ha varit en av de drivande krafterna bakom detta nya mode. Redan då, under 1920-talet, började också de första solskydden att komma.

Se hela svaret på foretagskallan.se

Vem grundade Lancome?

År 1935 såg den store visionären Armand Petitjean en värld framför sig där vetenskap och skönhet förenades i en. Ett universum med namnet LANCÔME. Utvecklat med målet att sprida själen och smaken av Frankrike över hela världen.

Se hela svaret på lancome.se
Föregående artikel
Vart är bävern landskapsdjur?
Nästa artikel
Vad finns det för fördelar och nackdelar med biobränsle?