Vem tror du att du är 2021 Hur många avsnitt?

Frågad av: Marjatta Sundström  |  Senaste uppdatering: 16 juli 2022
Betyg: 4.7 av 5 (5 betyg)

Vem tror du att du är? är ett discovery+ original och produceras av Warner Bros ITVP. Programmet består av åtta avsnitt och får premiär den 1 september på discovery+ och Kanal 5.

Se hela svaret på press.discoverynetworks.se

Vem tror du att du är 2021 tid?

återvänder för en ny säsong på discovery+ och Kanal 5. Bland de medverkande ser vi bland annat Börje Salming och Agneta Sjödin. Det blev ett varmt mottagande och omedelbar tittarsuccé när det klassiska släktforskningsprogrammet och SVT-långköraren Vem tror du att du är? fick premiär hos Discovery Networks hösten 2021.

Se hela svaret på filmguide.nu

Vem tror du att du är Discovery +?

Kända personer söker efter sanningar och glömda berättelser i sin familjehistoria. Programmet sändes 2016.

Se hela svaret på svtplay.se

Var kan man se Vem tror du att du är?

"Vem tror du att du är?" är en biografiserie producerad i Sweden och släpptes 2009. "Vem tror du att du är?" finns nu att streama på Discovery+. Klicka på en länk för att se den nu!

Se hela svaret på playpilot.com

Vem tror du att du är 2021 deltagare?

Carolina hittar präster och mord

Felix Herngren, Linnea Henriksson, Markus Aujalay, Carolina Gynning, Johan Ulveson och Maria Lundqvist beger sig på sitt livs resa bakåt i tiden. I sökandet efter sina rötter hittar de starka och aldrig tidigare avslöjade berättelser.

Se hela svaret på discoveryplus.com

"Vem Tror Du Att Du E" - Parodi av "Stay The Night" (Musikvideo)

40 relaterade frågor hittades

Vem tror du att du är aujalay?

I ett avsnitt hösten 2021 visar det sig att kocken och kokboksförfattaren Markus Aujalay, på sin mors sida, inte alls hade några rötter i Skottland. Men däremot, i rakt nedstigande led, är släkt med Gustav Vasa! Vilket i och för sig inte är helt unikt.

Se hela svaret på transportarbetaren.se

Hur se Discovery plus gratis?

Ja, du kan se utvalt innehåll med reklam utan kostnad. För att få tillgång till allt innehåll utan reklam så behöver du ett abonnemang.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Hur får jag Discovery plus på min tv?

Du behöver aktivera ditt tv-paket från discovery+ inom 30 dagar från din beställning. När kanalerna från discovery+ syns i din kanallista (plats 141-148, plats 167-174 för HD) i tv-boxen kan du påbörja din aktivering på discovery+.

Se hela svaret på telia.se

Vad är skillnaden på Discovery och Discovery Plus?

Discovery+ är en streamingtjänst som för samman det bästa innehållet från några av Sveriges – och världens – största TV-kanaler. Här kan du se de bästa programmen från Kanal 5, Kanal 9, Kanal 11, Discovery Channel, TLC, Investigation Discovery, Discovery Science, Animal Planet, Food Network och Travel Channel.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Vilken dag sänds Vem tror du att du är?

"Vem tror du att du är?" kommer att lanseras på discovery+, men kommer också att sändas på Kanal 5. Den nya säsongen är uppdelad i åtta stycken avsnitt som kommer att sändas med en veckas mellanrum. Premiären för det första avsnittet är den 1 september och det sista avsnittet har premiär den 20 oktober.

Se hela svaret på filmtopp.se

Vem tror du att du är 2022?

”Vem tror du att du är?” får en ny säsong med premiär hösten 2022 på Discovery Plus och Kanal 5. På bilden: Agneta Sjödin. Börje Salming och Agneta Sjödin medverkar i nya ”Vem tror du att du är?”.

Se hela svaret på expressen.se

Vem tror du att du är ulveson?

I den nya orginalproduktionen får vi följa regissören och skådespelaren Felix Herngren, kocken Markus Aujalay, artisten Linnea Henriksson, skådespelaren Maria Lundqvist, konstnären Carolina Gynning och skådespelaren Johan Ulveson, när de söker sina rötter och möter aldrig tidigare avslöjade släkthistorier.

Se hela svaret på press.discoverynetworks.se

Hur kopplar man Discovery plus till TV?

Du måste först ha skapat ett discovery+-konto - du kan göra det genom att gå till vår webbsida eller genom att klicka här. Det finns två sätt att logga in på Smart-TV på, beroende på vilket märke samt modell du har.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Varför kan jag inte titta på Discovery Plus?

Det kan finnas flera orsaker till att man upplever problem när man försöker se på en video. - Dubbelkolla så att din nätverksuppskoppling är stabil och att ditt nätverk fungerar som det ska. - Vi rekommenderar att man använder sig av Google chrome som webbläsare. Se till att du har den senaste uppdateringen.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Kan inte logga in på Discovery plus på TV?

Fyll i e-postadressen som du har registrerat. Du kommer att motta ett mail med en länk som du kan använda för att återställa ditt lösenord. Om du har gjort ovanstående men inte har mottagit något mail, så kan det vara att du har fyllt i en annan e-postadress än den som du har registrerat på discovery+.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Kan man prova Discovery gratis?

Kan jag se på Discovery+ gratis? Ja, du kan registrera dig på Discovery+ utan kostnad och se utvalt innehåll.

Se hela svaret på svd.se

Kan jag se Discovery på datorn?

Steg 3: Hur man använder Discovery på pc

Öppna programmet Emulator och skriv Discovery i sökfältet. Klicka nu på Sök. Du kommer enkelt att se din önskade app. Klicka på det.

Se hela svaret på windowsapp.com.se

Hur man kollar på Dplay gratis?

Nu finns Dplay-appen för Android tillgänglig för både mobil och Android TV. Där kan du se programmen när det passar dig. På Dplay finns tusentals timmar med tv-underhållning tillgängligt helt gratis!

Se hela svaret på play.google.com

Vem tror du att du är Agneta Sjödin?

I höst blir det en ny omgång av det populära tv-programmet Vem tror du att du är? på discovery+ och Kanal 5. Bland andra kommer tv-profilen Agneta Sjödin och före detta hockeyproffset Börje Salming att få veta mer om sina rötter. Förra året återuppstod den populära programserien Vem tror du att du är?

Se hela svaret på rotter.se

Vilket Discovery paket för att se OS?

För att kunna se OS 2022 stream på nätet så krävs det att du har ett DiscoveryPlus-konto. Detta kan du skapa snabbt och enkelt genom att registrera dig. I samband när du registrerar dig så kan du även välja ett paket.

Se hela svaret på sportal.se

Vilka program är gratis på Discovery?

Kanaler och innehåll: Utöver innehållet i Discovery plus Gratis ingår all underhållning och alla dokumentärer (mer än 10 000 timmar exklusiva titlar innan de visas i programtablån). Dessutom visades innehållet helt utan reklamavbrott. Årsabonnemang: Finns ej.

Se hela svaret på bredbandsval.se

Vilket abonnemang Discovery Plus?

Sport Premium + C More Sport

Du får även tillgång till all sport på discovery+ inklusive Allsvenskan och Superettan. Utöver detta kan du även se vårt on-demand-utbud.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com

Vilka är C Mores linjära sportkanaler?

Förutom Allsvenskan och Superettan – som discovery+ äger rättigheterna till – så visar vi även alla matcher från C Mores linjära sportkanaler, inklusive från SHL, La Liga och Serie A samt Hockeyallsvenskan, NBA, PGA och många fler sportevenemang.

Se hela svaret på support.discoveryplus.com
Föregående artikel
Hur startar jag om Safari?
Nästa artikel
Hur kan tekniken hjälpa oss att lösa miljöproblem?