Vem vann 5 milen 2022?

Frågad av: Boris Sjöberg  |  Senaste uppdatering: 13 juli 2022
Betyg: 4.7 av 5 (24 betyg)

OS 2022: Bolsjunov vann femmilen som blev tremil - Poromaa nia.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vem vann 5 milen i VM 2021?

In på upploppet försökte Bolsjunov stänga Johannes Hösflot Kläbo, ryssens stav knäcktes – och norrmannen stormade mot guldet. En stund efter målgång diskades Kläbo och guldet gick till Emil Iversen.

Se hela svaret på svt.se

Vilka åker 5 milen i morgon?

I morgon, söndag, avslutas VM Oberstdorf med femmilen. Då får William Poromaa, Jens Burman, Johan Häggström och Björn Sandström chansen.

Se hela svaret på svt.se

Hur gick det på 5 milen?

Premium: STOCKHOLM/ZHANGJIAKOU. Herrarnas femmil blev ingen femmil. På grund av kyla och hård vind förkortades tävlingen till tre mil.

Se hela svaret på expressen.se

Vem vann Holmenkollen 2022?

Klæbo vann sin tredje titel efter att tidigare ha vunnit 2018 och 2019. I distanscupen stod Therese Johaug, Norge, som segrare för femte gången samt Iivo Niskanen, Finland, för första gången.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Chaos on the cobbles | Tour de France 2022 Stage 5 Highlights

28 relaterade frågor hittades

När är nästa skidtävling?

Tävlingen är flyttad från säsongen 2020-2021 till säsongen 2021-2022, och kommer att arrangeras i Vuokatti 20-25 mars 2022. Sveriges kvot för längdskidor är max 4+4 aktiva. Uttagningskriterier är i grunden desamma som för Junior-VM och baseras på nationella juniorcup-resultat samt övriga FIS-tävlingar.

Se hela svaret på skidor.com

Vilka sitter i Vinterstudion idag?

Programledare är som alltid André Pops och Yvette Hermundstad tillsammans med kanske världens bästa vinterexperter. Med start den 13 november sänder SVT Vinterstudion i femton helger. Här kan du se Vinterstudions alla sändningar 2021/2022.

Se hela svaret på kontakt.svt.se

När körs 5 milen i OS 2022?

OS 2022: Schema lördag 19 februari

Ny tid och femmilen kortad till en tremil. Läs mer.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vem vann 10 km idag?

Anton Persson närmast kameran vann sprinten en fot före Alfred Buskqvist.

Se hela svaret på langd.se

Hur gick 3 milen i OS?

Mästerlig avslutning gav Kerttu Niskanen OS-brons – Therese Johaug vann tremilen i överlägsen stil. Publicerad 20.02.2022 06:33. Uppdaterad 20.02.2022 08:03. I brutala förhållanden imponerade Kerttu Niskanen stort.

Se hela svaret på svenska.yle.fi

Hur lång tid tar 5 mil på skidor OS?

Det kärva föret kombinerat med den höga höjden lär innebära att segertiden kommer att överskrida två timmar. Då Alex Harvey vann VM-guld i Lahtis 2017 var segertiden 1.46.28,9. Lindholms uthållighetsegenskaper kommer med andra ord att testas.

Se hela svaret på svenska.yle.fi

När börjar 3 milen idag?

Starten tidigareläggs med tre och en halv timme och startar nu klockan 11 lokal tid, 04.00 svensk tid. Anledningen är den starka vinden, som väntas tillta under eftermiddagen.

Se hela svaret på svt.se

Vilka åker skidskytte imorgon?

Skidskytte 10–13 mars, Otepaeae, Estland
  • Torsdag: 14.30: Herrar, 10 km sprint.
  • Fredag: 14.30: Damer, 7.5 km sprint.
  • Lördag: 13.00: Herrar, 15 km masstart. 15.15: Damer, 12.5 km masstart.
  • Söndag: 12.30: Mix, 4 x 7.5 km stafett. 15.15: Singel mixstafett.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vem sänder längdskidor 2021 2022?

De sänder världscupen i längdskidor 2021–22 på tv

Inför den här säsongen tog Nent över rättigheterna till världscupen i längdskidor och tävlingarna kommer att sändas på TV6 och på streamingtjänsten Viaplay.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vem vann sprinten?

Jonna Sundling var överlägsen i den individuella sprinten i OS och tog även hem segern i Lahtis förra helgen. I torsdagens sprint i Drammen tog hon sig enkelt till final och väl där anförde hon fältet. Men Maiken Caspersen Falla och Anamarija Lampic lyckades hänga på och på upploppet var Falla snabbast.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Vem vann femmilen?

Poromaa femma – trots tidiga fallet

För första gången sedan 2017 vann en hemmaåkare femmilen i Holmenkollen på herrsidan. William Poromaa svarade för ett nytt jättelopp och slutade femma – men han hade hoppats på mer.

Se hela svaret på aftonbladet.se

Hur körs Lagsprint?

Loppen är 1-1,5 km långa och man kör först ett kval (prolog) där de 30 snabbaste går vidare och sedan fem kvartsfinaler, två semifinaler och till slut en final. Det är sex åkare i varje heat och de två bästa i varje heat går vidare till nästa.

Se hela svaret på sv.wikipedia.org

Hur går Lagsprint till?

I teamsprint består varje stafettlag av två deltagare, som först ska tidskvala. Det görs genom att de åker tre varv var med byte efter varje varv. De tio bästa lagen går till finalen, som körs 45 minuter efter avslutat kval.

Se hela svaret på worldcupulricehamn.com

Vad är Lagsprint skidor?

I masstart åker herrarna 30 km och damerna 15 km alla startar samtidigt enligt en seedning och först i mål vinner. Tävlingen körs i fristil. I stafetten tävlar lag om tre. Alla lag startar samtidigt och första lag i mål vinner.

Se hela svaret på smveckan.se

När körs 5 milen i OS?

Peking 2022 - Sveriges Olympiska Kommitté

Se hela svaret på sok.se

När börjar och slutar OS 2022?

OS i Peking 2022 är framme vid avslutningshelgen. Invigningen av spelen hölls den 4 februari och spelen avslutas den 20 februari och under den avslutande dagen avgörs bland annat finalen i curling för damer, finalen i herrarnas ishockeyturnering och damernas tremil i längdåkning.

Se hela svaret på global.techradar.com

När körs Skicross i OS 2022?

OS 2022 pågår mellan 4 och 20 februari. Nedan ser du när de alpina tävlingarna genomförs och var du följer tävlingarna. Alla sändningar går att se via Eurosport Player och Discover+. Alla skicrosstävlingar visas också på Kanal 5.

Se hela svaret på skidor.com

Vilka sitter i Vinterstudion 2021?

I expertstallet märks Mathias Fredriksson (längdskidor), Pernilla Wiberg och Tobias Hellman (alpint), Björn Ferry och Helena Ekholm (skidskytte). Dessutom tillkommer experter och kommentatorer för andra sporter, exempelvis curling och ishockey. Vinterstudions expert Pernilla Wiberg.

Se hela svaret på expressen.se

Vilken kanal sänder skidor idag?

Vinterstudion 2021 - 2022

Då FIS tv-rättigheter nu innehas av NENT Group kommer större delen av vintersporten visas i deras kanaler (TV6, Viasat Vinter och på Viaplay).

Se hela svaret på tvmatchen.nu
Föregående artikel
Hur gör man för att få en video som bakgrundsbild?
Nästa artikel
Vad händer i kroppen vid beröring?